Filtrera
Stäng
RSS

Blogg/Artiklar

Tillbakablick från fiske i Skarnsundet - EL-GE Anders

Jag måste passa på att göra ett instick för Skarnsundet Fjorcenter och Phil Dale. Vi var ett gäng som åkte dit för några år sedan och hade ett riktigt bra blandfiske.

Avancerad Stinger | EL-GE John

Här får du en steg-för-steg guide hur du gör en lite mer avancerad stinger till dina gäddjiggar.

Oskar provar Ep. 1 - Abborrfiske

Vi befinner oss i östkustens sagolika miljöer och är på jakt efter stor abborre. Detta är inget Oskar tidigare gjort och till hans hjälp har vi med oss Fredrik Renz från Renzstein AB som är en fantastiskt duktig fiskare och betesbyggare!

Läge för trolling | Tjörnmark

Vättern har levererat främst öring och röding. Sjön var nyligen +9 grader i ytan vilket gör att merparten av huggen kommer i dessa regioner. En god vän fick 3 öringar senast, med 3,6 kilo i topp.

Guideline Laxa 2.0 | Punkar'n

Då jag var på tok för korpulent i början av året så kom jag inte i mina gamla Simms G3 (Storlek S). Jag fick då chansen att testa Guideline Laxa (i storlek M) vadare som är en väldigt prisvärd vadare.

Bottenmete efter gädda | EL-GE John

Nu när det börjar bli riktigt kallt i vattnet och fisket för dom flesta här på västkusten börjar avta eller helt enkelt tar slut helt för året, då är det dags att plocka fram dina karpfiskespön och tina upp betesfisken för det är hög säsong för bottenmete efter gädda.

Tillverka egna gäddstingers | EL-GE John

Här kommer en guide på hur du skapar en så simpel och billig stingerrig som möjligt för ditt gäddfiske. Har kan du följa steg för steg hur man skall göra!

Nya Simms G4 & G4Z | Punkar'n

Simms uppdaterar sina flagskeppsmodeller G4 och G4Z ( Z står för zip, alltså dragkedja), det har dröjt många år men nu är den snart här.

Skånegädda | Tim Andersson

Snällväder på kusten i början av november. Jag tog en kort tur längs skånekusten med flugspöt...