Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
RSS

Blogginlägg '2018' 'maj'

Fiskerapport från öringsån | Team Tim

Denna fisk får vara avslutet för åfisket en tid framöver. Vattnet mätte 17 grader här i Värmland och det börjar bli svårt att försvara catch and release. Tur att kusten finns.

Fiskerapport | Team Havsfiske

Fortsatt riktigt fint fiske efter framförallt tunga.Såg säkert runt 15 stycken i varierande storlek under loppet av 3-4 timmar.

Horngäddan | Så Fiskar Du | Fiskeprofessorn

Älskad av många. Hatad av andra. Fantastisk sportfisk på lätt utrustning. Varför är den då hatad av vissa? Som sportfisk tycker jag personligen att horngäddan är underbar, såvida man inte trollingfiskar vissa perioder…

En introduktion till Light Rock Fishing

I denna artikel kommer jag försöka besvara frågorna vad LRF är, hur fisket går till och hur det har blivit så populärt i Japan, Storbritannien, länderna kring medelhavet och på senare tid även i delar av Skandinavien.

Våren in i fas 2 | Team Tim

Våren har gått in i fas 2. Kusten får stå tillbaka ett litet tag för sjö och ström. Sjok av vulgata dansar upp och ner vid buskar och träd. Vak blommar upp på spegelblank yta. Underbart är kort...

Rapport från Henrik | Team Havsfiske

Jag och min gode vän Mattias var ute i helgen och fiskade i finvädret. Vi började fisket ute på en djupravin. Fisket börjar bra då vi både får lubb ganska omgående, men därefter blir det lite trögare. Vi lyckas till slut fånga några lubbar med topp på 9.5kg, men även långor och några blåkäxor.

Fiskekursen i Lilla Lövsjön | Team Albin

Så var det då dags för min och Tims flugfiskekurs i Lilla lövsjön. Vi anlände fredag kväll uppe i Lövsjöstugan som ligger vid Stora Lövsjöns strand, en scoutgård utrustad med vedeldad bastu. Efter att ha packat in och förberett i den mån vi kunde kilade vi upp för att ta en titt på Lilla Lövsjön i det sista ljuset.

Zeke "Rulldoktorn" Gunduz

Många känner säkert igen Zeke "Rulldoktorn" Gunduz från våra aktiviteter i butiken eller från fiskevattnen kring Göteborg. Zeke är en passionerad rulldoktor som under många år tagit sig ann rullar från folk kring Göteborg med omnejd.

Simms Höstkollektion 2018

El-ge Oskar, Martin Punkarn och Morten Valeur från Flyfish Europe trotsade fullständigt försommarvärmen som råder i Göteborg och spanar in Simms höstkollektion. Så motsägelsefullt men ändå så rätt!