Filtrera
Stäng

Upplevelser

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Flugfiske Nybörjarkurs | Havsöring

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör på västkusten och fiska efter havsöring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för havsöringsfiske. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
1.100,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs | Del 2

Detta är en flugfiskekurs för nybörjare där du får chansen att åka ut med en professionell kastinstruktör till en regnbågssjö och fiska efter regnbåge och öring. Här lär du dig att finslipa dina kasttekniker och lära dig olika strategier, val av flugor m.m för regnbågsfisket. Denna kurs kräver viss kastvana med flugspö sedan tidigare, så är du helt nybörjare rekommenderar vi dig att spana in "Nybörjarkurs Del 1". Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du mer information och hur du går tillväga för att lämna en anmälningsförfrågan.
1.100,00 kr

Flugfiske Nybörjarkurs | Del 1

Är du en av många som vill lära dig att flugfiska? Detta är kursen för dig som är nybörjare och vill ha professionell hjälp av en kastinstruktör. Här får du chansen att lära dig olika kasttekniker, teori i form av tips och trix inom flugfiske m.m. Du lär dig allt som man behöver veta för att själv bege sig ut och flugfiska helt enkelt! Denna kurs är framförallt för dig som precis börjat flugfiska eller vill lära dig den ädla konsten. Vouchern kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum. Nedan hittar du all information du behöver för att lämna en anmälningsförfrågan.
900,00 kr

Heldagsguidningar 2024

Under april, maj och september erbjuder vi guidade dagsturer inriktade på fiske efter havsöring längs västkusten. Vi anpassar turen efter era önskemål. Bra platser för havsöringsfiske varierar och vi kommer därför bedriva fisket allt från runt Göteborg till norr om Orust. I en guidad dagstur ingår guidning och transporter (vi kommer överens om plats där vi startar och avslutar dagen). Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna guidning.
1.900,00 kr

Flugfiske | Grönland

Vill du uppleva en fiskeresa utöver det vanliga? Då är det Grönland du ska besöka. Med dess orörda vildmark utom telefontäckningens räckhåll får du uppleva ett fiske så exklusivt det kan bli! Outside Travels erbjuder fantastiska fiskeresor runt om i världen. Mer info för att boka en plats och läsa mer om resan hittar du längst ner på denna sida.
Boka din plats i länken nedan!

Flugfiske | Maldiverna

Åk iväg till varma Maldiverna i jakten på bland annat Bonefish, Trigger fish och Giant Travelly! Outside Travels erbjuder fantastiska fiskeresor runt om i världen. Mer info för att boka en plats och läsa mer om resan hittar du längst ner på denna sida.
Boka din plats i länken nedan!

Havsöringshelg | Västkusten

Häng med oss under en helg i april med erfaren guide och ett gött fiskegäng där vi spenderar dygnets ljusa timmar på att fiska efter havsöring. Vår guide kommer ta oss till de hetaste platserna där chansen att fånga mycket och stor fisk är som största. Boka din plats i länken nedan. Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna resa/guidning.
Boka din plats i länken nedan!

Havsöringsfiske | Nordnorge

Nordnorge ses av många som havsöringsfiskets Mecka. Både på grund av fiskens storlek och antal. Det händer att havsöring över 100 cm landas och fisk över 60 cm är vanligt. Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna resa.
Boka din plats i länken nedan!

Predatorguidning

Jag har arbetat som fiskeguide sedan 2018, främst på sjöarna Mjörn och Anten i Alingsås kommun, 5 mil öster om Göteborg. Vem som helst kan boka en guidning. Nybörjare, hobbyfiskare eller proffs. Även barnfamiljer är varmt välkomna. Primärt är det gäddfiske, gösfiske och abborrfiske som bedrivs och jag står för all utrustning. Dagen anpassas efter kundens erfarenhet och ambitionsnivå. Dessutom har jag samarbetspartners med vilka jag erbjuder större guidepaket till företag. Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna guidning.
Boka din plats i länken nedan!

Havsfiske | Frovåg, Nordnorge - ”Hosted trip”

Följ med på en ”Hosted trip” med erfaren personal från EL-GE Sportfiske. Ett oförglömligt fiskeäventyr på den nordnorska ön Senja. Boka din plats i länken nedan!
Boka din plats i länken nedan!