Filtrera
Stäng

Feeder/Waggler/Karp

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Drennan Specialist Tench & Bream MK2 12ft - 1.75lb

Drennan Specialist Tench & Bream MK2 är tillverkat specifik för specimenfiskaren som fiskar efter de största specimenen. Första serien MK2 Tench & Bream släpptet 2009 av Drennan och blev snabbt en succé bland specimenfiskarna. Den nya upplagan har fått en del uppgraderingar och spås bli minst lika populär. Spöet har gott om kraft för att hantera stora fiskar, men samtidigt är toppen känslig nog för att hantera mindre fiskar utan att tappa känsla. Klingan är progressiv med en semi-djup aktion som effektivt dämpar fiskarnas knyckar. Tench & Bream är otroligt välbalanserat, har en testkurva på 1.75lbs och har försetts med nio stycken SIC-ringar. Fuji DPS rullfäste, fullkorkhandtag och en snygg mattgrön färg fulländar detta grymma spö.
2.749,00 kr 2.599,00 kr

Sensas Super Carp 3.3 Fighting

Sensas Super Carp 3.3 Fighting är det bäst balanserade kitet i sin klass. En överdel där du använder max 2,6 mm tjock ihålig Sensas Elastic Super Fluo With Silicon som finns i vår webbshop. Där den elastiska linan träs inuti Sensas Super Carp 3,3 Fighting som passar Sensas serie 3, 4 och 5 som är take apart sektioner. Tillsammans bildar detta ett komplett spö för modernt mete spö det vanliga. Två sektioner med en total längd på 260 cm. Transportlängd: 135 cm. Färg: svart och röd.
2.699,00 kr 1.599,00 kr

Westin W3 Powersturgeon 12ft 20-60g

W3 Powersturgeon är ett feederspö från Westin som är speciellt framtaget för fisket efter stör. Spöet är byggd på ett känslig men superstark TORAY kolfiberklinga som ger riktigt goda kastlängder. Toppen delen på spöet är tillverkad av en känslig men stark glasfibertopp som är vit för att man lätt ska kunna se när det nappar. Det perfekta spöet för dig som skall fiska stör i t.ex Blue Rock Fiskepark, Poppelsjön etc.
1.799,00 kr 1.599,00 kr