Filtrera
Stäng

Fiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Revo X Haspelcombo MG 7ft 5-15g

Här är Abu Garcia's limiterade Revo X haspelcombo. Packad med ikoniska Abu-features, här har dom adderat customgrepp från Winn, detta för att säkerhetsställa ett perfekt grepp. Revo X Combos finns i tre olika färgkombinationer och modeller, det finns något för alla i den här serien! Just denna modell passar perfekt för det lättare insjöfisket efter arter som abborre, regnbåge, öring m.m.
2.699,00 kr 1.999,00 kr

Ifish Hero Haspelset 9ft 10-30g

Ifish Hero är en haspelutrustning där spöet är ett grafitspö byggt med Powerflex teknologi som ger superstarka och känsliga klingor. Klingan är utrustad med modernt rullfäste och handtag samt lättviktsringar. Utrustningen levereras med en påkostad haspelrulle med aluminiumspole, 3 + 1 kullager, snabbstopp m.m. Just denna modell av Hero passar perfekt för fisket längst våra kuster efter arter som havsöring, makrill m.m. Köp till valfri fiskelina för att göra utrustningen komplett.
1.198,00 kr 849,00 kr

Kinetic Dominator Haspelcombo 7ft -> 40g

Kinetic Dominator är en haspelutrustning som ligger perfekt i pris för dig som vill ha en bra utrustning men samtidigt inte vill lägga ner en förmögenhet. Ett bra val för nybörjaren eller för dig som vill ha en reservutrustning. Just denna modell passar utmärkt för blandat insjöfiske efter arter som abborre, öring, regnbåge, lättare gäddfiske etc eller som ett kortare kustspö. Rullen är påspolad med 0,35mm nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska.
699,00 kr 469,00 kr

Kinetic Fantastica CC 10ft 15-50g

Fantastica från Kinetic är en haspelutrustning som passar perfekt för nybörjaren eller för dig som vill ha en extra utrustning. Här får du ett stryktåligt glasfiberspö med mycket känsla och kraft. Rullen är en grafitrulle av lätt vikt som är påspolad med en nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Just denna modellen är perfekt för tungt kustfiske i jakten på torsk, makrill m.m eller för lite lättare fiske efter lax.
579,00 kr 479,00 kr

Kinetic Fantastica CC 8ft 12-40g

Fantastica från Kinetic är en haspelutrustning som passar perfekt för nybörjaren eller för dig som vill ha en extra utrustning. Här får du ett stryktåligt glasfiberspö med mycket känsla och kraft. Rullen är en grafitrulle av lätt vikt som är påspolad med en nylonlina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Just denna modell är väldigt allround och fungerar perfekt för blandat fiske i både insjöar och längst våra kuster.
499,00 kr 399,00 kr

Kinetic Kids Pink Combo 5,6ft 4-20g

Kinetic Kids Pink Combo är en rosa haspelutrustning speciellt framtagen för barn. Detta då det är en lätthanterlig och smidig utrustning som endast är 170cm lång. Utrustningen fungerar utmärkt för blandat fiske i både insjöar och längst kusten. Rullen är påspolad med 0,25mm nylonlina och när man vevar på rullen lyser den upp med LED-lampor vilket ger en fräck och rolig effekt.
699,00 kr 449,00 kr

Kinetic Marshall CL 10ft 20-60g

Kinetic Marshall är en oerhört prisvärd haspelutrustning där det ingår flätlina som är påspolat på rullen. Spöet är byggt på en lättviktig kolfiberklinga som har mycket känsla men även mycket kraft. Rullen är en av Kinetics mest populära haspelrullar som är utrustad med bl.a två kullager, stark broms, aluminiumspole m.m. Just denna modell är perfekt för lite tyngre kustfiske i jakten på arter som makrill, torsk m.m eller för lättare laxfiske.
999,00 kr 849,00 kr

Kinetic Marshall CL 8ft 5-24g

Kinetic Marshall är en oerhört prisvärd haspelutrustning där det ingår flätlina som är påspolat på rullen. Spöet är byggt på en lättviktig kolfiberklinga som har mycket känsla men även mycket kraft. Rullen är en av Kinetics mest populära haspelrullar som är utrustad med bl.a två kullager, stark broms, aluminiumspole m.m. Just denna modell är väldigt allround och fungerar lika bra för blandat insjöfiske som för fisket längst våra kuster.
799,00 kr 679,00 kr

Kinetic Marshall CL 9ft 12-40g

Kinetic Marshall är en oerhört prisvärd haspelutrustning där det ingår flätlina som är påspolat på rullen. Spöet är byggt på en lättviktig kolfiberklinga som har mycket känsla men även mycket kraft. Rullen är en av Kinetics mest populära haspelrullar som är utrustad med bl.a två kullager, stark broms, aluminiumspole m.m. Just denna modell är perfekt för kustfiskaren som är på jakt efter arter som havsöring, makrill m.m.
949,00 kr 799,00 kr

Kinetic RamaSjang CC Blue 5,6ft 5-24g

Kinetic RamaSjang är en haspelutrustning som är speciellt framtagen för barn. Spöet är tillverkat av slitstarkt glasfiber som tål tuff behandling, vilket kan ske när barn hanterar fiskeutrustningar. På fiskerullen sitter det färdig påspolat en nylonlina (0,25mm dimension) vilket gör att det bara är att knyta på sitt fiskedrag och börja fiska! När man börjar veva på rullen börjar ett flertal LED-lampor lysa i rullen vilket ger en fräck effekt som barn gillar. Utrustningen fungerar för fiske i både söt- och saltvatten.
499,00 kr 399,00 kr

Kinetic RamaSjang CC Pink 5,6ft 5-24g

Kinetic RamaSjang är en haspelutrustning som är speciellt framtagen för barn. Spöet är tillverkat av slitstarkt glasfiber som tål tuff behandling, vilket kan ske när barn hanterar fiskeutrustningar. På fiskerullen sitter det färdig påspolat en nylonlina (0,25mm dimension) vilket gör att det bara är att knyta på sitt fiskedrag och börja fiska! När man börjar veva på rullen börjar ett flertal LED-lampor lysa i rullen vilket ger en fräck effekt som barn gillar. Utrustningen fungerar för fiske i både söt- och saltvatten.
499,00 kr 399,00 kr

Mitchell MX4 Kombo 7ft 10-30g

Mitchell MX4 är ett prisvärt kombo för dig som vill komma igång med fisket på allvar!
999,00 kr 899,00 kr