Filtrera
Stäng
RSS

Blogg/Artiklar

Nya teamfiskare till EL-GE Sportfiske | Havsfiske | www.el-ge.se
Vi välkomnar ett nytt team till oss på EL-GE Sportfiske. Dennis och Martin är två riktigt inbitna sportfiskare som lägger mycket tid på vårat hav! De är ofta ute på långturer vid Skagerak eller 10-gradaren men även närmre kustbandet i jakt på många olika arter. De har många arter i sitt register och Dennis har i skrivande stund 78 olika arter med sig i ryggsäcken. Utöver vårt fina artfiske här i Sverige reser de gärna runt och fiskar på andra destinationer, där Norge är en årlig destination.
Karpskola | Del 1 | www.el-ge.se
Denna artikelserie är tänkt till dig som vill börja fiska karp men kanske inte kommit igång med det. För det kan nog vara så att man kan bli avskräckt när man hör rykten om hur svårt det är samt all utrustning som krävs! Men det är vad man gör det till. Visst, karpfiske kräver lite förberedelse inför fisket - men det är inte svårare än att du läser vår karpskola för att du ska bli en fullfjädrad karpmetare. Häng med från början…
EL-GE-resa till Frovåg | Havsfiske | www.el-ge.se
Följ med på en ”Hosted trip” på ett oförglömligt fiskeäventyr på den nordnorska ön Senja. Här, mitt bland branta fjällväggar, makalöst vacker natur och ett hav fullt av liv finner vi Frovåg Havsfiske som den perfekta utgångspunkten för en lyckad resa.
Havsöringsfiske i Danmark och Norge året runt: En guide till framgång | www.el-ge.se
Havsöringsfiske är en spännande och utmanande sport som lockar sportfiskare från hela världen. Med sina dramatiska kustlinjer, kalla havsvatten och rika bestånd av havsöring, erbjuder Danmark och Norge ett året runt fiske efter denna eftertraktade fisk. I den här guiden kommer vi att utforska hur du kan njuta av framgångsrikt havsöringsfiske i dessa två fantastiska länder.
Tropiskt flugfiske: En guide till en lyckad fiskeresa | www.el-ge.se
Tropisk flugfiske är en dröm för många sportfiskare världen över. De klara vattnen, mångfalden av exotiska fiskarter och de pittoreska omgivningarna gör det till en oförglömlig upplevelse. Om du planerar en tropisk flugfiskeresa, finns det flera viktiga aspekter att tänka på för att säkerställa att din resa blir framgångsrik och minnesvärd.
Makrillfiske från land på den svenska västkusten: En Guide för Framgång | www.el-ge.se
Den svenska västkusten är känd för sina vackra skärgårdar, klara vatten och en rik mångfald av fisk. En av de mest populära fångsterna som lockar sportfiskare är makrillen. Att fiska makrill från land är en aktivitet som inte bara ger dig möjlighet att njuta av den friska havsluften, utan också att ta hem färsk, läcker fisk till middagsbordet. Här är en guide för att komma igång med makrillfiske från land på den svenska västkusten.
Rapport från Nordnorge | Team Tim
Fyra dagar norröver tog oss tillbaks till vår och fiske efter havsöring. ..
Premiärrapport från Tim | Team-Tim
Till slut hittade vi fisk i en skyddad, mjukbottnad vik. Isen som hindrat det tidiga morgonfisket var nu bortsmält....
Skånerapport | Team-Tim
Ett kallt och blåsigt Skåne välkomnade oss i fredags....