Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
RSS

Blogginlägg '2017' 'augusti'

Besök vid Arnöy | Fiskeproffesorn

Precis hemkommen från ett vackert Nordnorge. Från en ny camp jag aldrig tidigare besökt. Resan upp var speciell. Har aldrig i mitt liv kört i över ett dygn med konstant regn. Regn är en underdrift. Ösregn! Bilens torkarmotor gick i snabbläge nummer två mer än en sträcka. Förbaskade regn! Dessutom var det lite norrländska vägarbeten här och var med gruskorn stora som plommon. Känns som jag fortfarande skakar…

Beiarn 2017 | EL-GE Oskar
Vattnet var högt redan när vi kom, den sena våren och tuffa vintern gjorde att snö och ismängden var massiv och smälte kvickt i sommarvärmen. Vi fiskade trots detta på från måndag till söndag med undantag av torsdag då det blev översvämning med flertalet landade laxar. Den största var en grann pjäs på 106cm! Ytterligare 2 storlaxar fångades under resan.
 
Lägesrapport II från Söröya | El-ge Anders

Dom senaste dagarna har vi haft ganska obekväm sjö med höga dyningar och nord-/nordöstliga vindar. Torsken har varit huggvillig men inte flundran. Vi lade fredagen på att fiska av lite grundområden som historiskt har gett både torsk och flunda, men efter att det bara funnits småtorsk (2-5kg) så letade vi oss vidare och hamnade till slut på silleboen som ligger ca 13 distans från Gjestehus.

Rapport från Söröya | EL-GE Anders

Första dagen gick vi ut i ett riktigt skitväder med vindar runt 8ms och grova dyningar, vi åkte till en vik ca 5 distans norr om campen och började fiska efter flundra. Vi hade inte bra förutsättningar men en bra vinddrift, fiskbart när man backade mot vinden så driften låg och pendlade mellan 0.8 till 1.5kn. Vi hade några pill från mindre fisk, men på 5 driften så fick Ulf ett flundra hugg som han kämpade med i en knapp minut innan den klev av.

Fiskerapport | Team Tim

Här kommer en liten fiskerapport från vår teamfiskare Tim som kört järnet på kusten i augusti. Bra temperaturer i vattnet så ut och fiska med er!

I öringens land | Andreas "Fishbum" Adiels

Äntligen lyckades vi pricka väder och vind helt perfekt! Fisket var sådär underbart som man bara ser i filmer :) I år provade vi ett nytt område och det var helt rätt plats. Forsar med fina pottor och lugnstrykor med spännande småkanaler i mellan, fina utsiktsplatser att vila på och bara sitta att njuta av stora öringar som cruisar förbi. Vårat egna hemligjokk!