Filtrera
FRI FRAKT PÅ ALLT!
Stäng
FRI FRAKT PÅ ALLT!

Feeders

Namnet feeder, fritt översatt från engelskan: matare/utfodrare är precis som det låter. I denna ”nätkorg” fyller du med det mäsk och bete du vill använda. Mask, maggot, majs, kokt räka - du väljer tillsammans med vald mäsksort. Fisken dras till det presenterade. Konsistensen på ditt mäsk ska vara såpass fast att det följer med till botten utan att lösas upp. Först när du efter en stund drar till eller gör mothugg vid napp ska mäsket åka ur feedern. 

Feeder används främst till färna, id, braxen, sarv och karp när du bottenmetar. Finns i olika storlekar och tyngder. Bra till både stilla och strömmande vatten.

Beställ dina feeders och feederkorgar av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Mikado Feeder Distance

Mikado Feeder Distance är som namnet skvallrar om en feederkorg som man får oerhört goda kastlängder med tack vare viktens placering på korgen. Denna typ av feeder är oerhört populär bland professionella sportfiskare och speciellt vid tävlingsfiske. Detta är ett perfekt val för dig som vill få väldigt långa kastdistanser!
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Mikado Feeder Round Dark Olive

Mikado Feeder Round är en feederkorg i ett runt standard utförande av hög kvalité och som är helt blyfri. Dessa feeders är tillverkade av förzinkat stål som är pulverlackerat.
Lagernivå:
Från 49,00 kr