Filtrera
Stäng

Havsfiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Seven Boat Combo 7ft 30lbs

Abu Garcia Seven Boat Combo är en havsfiskeutrustning som lämpar sig utmärkt för blandat havsfiske i Sverige, oavsett om du fiskar inomskärs eller ute på vrak efter stor torsk, sej m.m. Här får du en Abu Garcia havsfiskerulle som är högervevad och som är utrustad med ett räkneverk så du kan hålla koll på vilket djup du fiskar (OBS! Räkneverket räknar i fot). Spöet är ett Shakespeare Salt Boat som är ett kolfiberspö utrustat med rostfria spöringar. Här får du ett spö med god känsla men ändå en rejäl ryggrad så du kan sätta press på riktigt stor fisk. Det medföljer även en spole nylonlina av den väldigt populära serien Maxx från välkända Trilene. Detta är en perfekt havsfiskeutrustning för dig som vill ha schyssta prylar till en rimligt pris!
1.059,00 kr 899,00 kr

Abu Garcia Seafishing (2 toppar)

Abu Garcia Seafishing är ett haspelkombo med två olika toppar som gör att du kan använda den både till kastfiske från land likväl som från båt med pilk och häckla t.ex. Perfekt för dig som vill ha en utrustning för både tyngre land- och båtfiske.
949,00 kr 799,00 kr

Penn Linecounter Sea Combo

Penn Linecounter Sea Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar lika bra i Sverige som efter stor torsk och hälleflundra i Norge. Rullen har ett räkneverk vilket gör att du hela tiden kan ha koll på vilket djup du fiskar. Spöet har en väldigt skön och följsam aktion men med rejäl ryggrad så du kan sätta press på större fisk. Levereras med 270m Fireline i färgen Smoke (svart).
2.119,00 kr 1.899,00 kr

Penn Pro Havsfiskecombo 7ft 15-40lbs

Penn Pro är en havsfiskeutrustning av riktigt hög kvalitet! Inget är lämnat åt slumpen, oavsett om du fiskar hälleflundra i Norge eller torsk på västkusten. Är du på jakt efter en båtutrustning som verkligen håller och där det inte tummats på kvalitén är detta alternativet för dig! Här får du en tvåväxlad Penn Fathom 30, ett Penn Regiment II XT havsfiskespö samt 250m flätlina av den väldigt populära modellen Whiplash Crystal. Denna utrustning rekommenderar vi varmt!
3.999,00 kr