Filtrera
Stäng

Combo

Här hittar du kompletta fiske-set till ditt ismete, pimpelfiske men även lätt båtfiske. Bland vårt sortiment utav fiskeutrustningar till isfiske hittar du combon som passar arter som gädda, abborre, öring, röding m.m. Vet du inte riktigt vad du skall ha till ditt vinterfiske kan vi rekommendera att man köper en komplett utrustning. Då vet man att man får grejer som passar tillsammans!

Beställ din isfiskeutrustning av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ifish UnderIce Multi Combo

Ifish UnderIce Multi Combo innehåller ett teleskopiskt pimpelspö med liten multiplikatorrulle och påspolad lina. Perfekt för ismete och fiske efter ädelfisk med medelstora blänken.
269,00 kr 249,00 kr

Shakespeare Lady Glacier Ice Combo 28" Medium

Lady Glacier Ice Combo från välkända Shakespeare är en isfiskeutrustning av hög kvalitet med haspelrulle. En perfekt utrustning för fisket efter röding, regnbåge, stora abborrar, sill m.m. Både rullen och spöet har snyggt rosa inslag. Spöet är tillverkat av solid glasfiber som är utrustat med EVA handtag och rostfria spöringar. Ett väldigt prisvärt isfiskecombo. Spöet är 71cm långt och har en Medium aktion.
399,00 kr 349,00 kr

Berkley Lightning Ice Combo 32" Medium Heavy

Berkley Lightning Ice Combo är en isfiskeutrustning av hög kvalitet med haspelrulle. En perfekt utrustning för fisket efter röding, regnbåge, stora abborrar, sill m.m. Rullen är utrustad med en aluminumspole. Spöet i sin tur är utrustat med bl.a korkhandtag och rostfria spöringar. Ett väldigt prisvärt isfiskecombo. Spöet är 81cm långt och har en Medium Heavy aktion. Levereras utan vinterfiskelina.
699,00 kr 649,00 kr