Filtrera
Stäng

Lilla Lövsjön 2016

Lilla Lövsjön 2016

Lördagen den 1/10 var det för tredje året i rad dags för vår aktivitet vid Lilla Lövsjön som arrangeras tillsammans med Gråbo Sportfiske & Fiskevårdsförening. Arrangemanget är helt kostandsfritt och riktar sig till alla som vill prova på flugfiske, från barn till vuxna. 

Några av årets nyheter var kajak fiske, kasttävlingar och flugbindning med Johan Klingberg och Mikael Hagman vid nya klubbhuset beläget alldeles intill Lilla Lövsjön. Vid klubbhuset hade man också nybörjarkurser på flugkastning och kasttävling. Vildmarksköket var öppet i sedvanlig ordning och det bjöds på kokkaffe, fika, grillkorv och kolbulle panna. Kolbullarna var som vanligt en succé och stekpannorna han aldrig svalna förrän dagen var slut.

Vi hade även leverantörer som Loop, Guideline, Simms, Scott och Scientific Anglers på plats där man fick möjlighet att prova nyheter och demoutrustningar. En väldigt populär aktivitet är att prova på flytringsfiske, vi hade ökat på antalet flytringar i år och det var tur för alla ringar var i vattnet under större delen av dagen. 
Vi hade en proffsriggad fiskekajak på plats med allt från spöhållare till ekolod samt en testkanot, kajakerna är helt fantastiska att fiska ifrån och alla som testade dem blev imponerade över hur stabila och lättmanövrerade de är. Det arrangerades också ett lotteri med ett fint prisbord där intäkterna oavkortat gick till fiskevård samt en tipspromenad.Ann-Katrin Andersson, Lerum:

"Vill tacka för en mycket trevlig demo-dag vid Lilla Lövsjön. Barnen uppskattade möjligheten att få prova på flugfiske och flytring. Önskelistan till tomten blev snabbt klar på kvällen när vi kom hem och gick igenom vad man hade för utrustning när man flugfiskade. Tack även för jättegoda kolbullar och tack Urban för tips på var man kan köpa pannan och få receptet till smeten. Ser med glädje fram emot att besöka sjön igen och hoppas det blir fler sådana här evenemang i framtiden."

Lars Ericsson, Göteborg:

"Tack återigen för en mycket väl genomförd demodag tillsammans med El-Ge. Tredje året jag är med och riktigt kul att ni fyller på med nya aktiviteter och fantastiskt fin klubbstuga ni kommer han när ni är klara med alla planer. Ska jag redan boka in första lördagen i Oktober 2017?"

Jonas Larsson, Gråbo:

"Grymt imponerad över engagemanget från alla medlemmar i klubben och el-ge som tillsammans med er återigen genomförde en fantastisk demodag. Extra tack till killar vid flugbindningen i klubbstugan samt att mina yngsta tjej fick vara med och binda och alla tips och trix som hon lärde sig. Var en lyrisk tjej på kvällen när vi kom hem och hon hade med sig tre egen bunda flugor hem."
 
Urban Aheinen, Gråbo Sportfiskeförening:

"För tredje året i rad var vädergudarna med oss, vildmarksköket gick på högvarv, det bands flugor på löpande band i nya klubbstugan och fina fiskar drillades i Lilla Lövsjön. Jag vill tacka alla medlemmar som ställde upp och gjorde denna dag till årets höjdpunkt. Tack till El-Ge och och alla utställare som deltog men framför allt tack till alla gäster som besökte oss denna dagen. Vi ser med glädje fram emot nästa års event så boka redan nu in första lördagen i Oktober. Då kör vi igen!"

Johan Klinberg, Flugbindarprofil:

"Ett riktigt trevligt event vid Lilla Lövsjön av EL-GE Sportfiske och Lilla Lövsjöns sportfiskeklubb. Särskilt roligt tycker jag det var att se alla ungdomar som överlyckliga testade på flytringsfiske, dessa är garanterat flugfiskare resten av livet. Jag ser redan fram emot nästa års upplaga, sådana tillfällen får man helt enkelt inte missa!!!"

Skriv en kommentar