Filtrera
Black Weekend startar vid tolvslaget inatt!
Stäng
Black Weekend startar vid tolvslaget inatt!

I öringens land | Andreas "Fishbum" Adiels

I öringens land | Andreas "Fishbum" Adiels

Äntligen lyckades vi pricka väder och vind helt perfekt! Fisket var sådär underbart som man bara ser i filmer :) I år provade vi ett nytt område och det var helt rätt plats. Forsar med fina pottor och lugnstrykor med spännande småkanaler i mellan, fina utsiktsplatser att vila på och bara sitta att njuta av stora öringar som cruisar förbi. Vårat egna hemligjokk!

Vi fick massa fisk över 50 cm och vi var och nosade på 2 kilos gränsen. Dom flesta fick vi på torrfluga och det är en härlig syn att se en 50+ öring stå och head and taila små dagsländor. Nästa år kör vi samma plats under samma vecka och eftersom att sommarn är sen i år kanske min teori om att det är vartannat år stämmer. Svårt att slå i år men man vet aldrig. Nu ska jag börja färden hemåt och tvätta o packa om utrustningen för tre veckor på grönland! Det blir ett äventyr det med! Bästa sommaren någonsin!

Bildbomben från fjället! Lite mer tankar och reflektioner kommer efter säsongen :) Jag spar även några bilder och historier till en regnig dag!

Vill ni se fler bilder finns det på EL-GE's Facebook, på min Instagram och även på min blogg !

Skriv en kommentar