Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2017' 'oktober'

Lamson Litespeed Micra 5

Med nya Lamson Litespeed Micra 5 så lanserade man den femte generationen av Litespeed rullen. Litespeed serien har länge varit en av våra favoriter hos Lamson och vi har haft den i vårt sortiment i många år. Serien introducerades 1998 och har hela tiden utvecklats med varje generation, på den nya Litespeed Micra så har en rad förbättringar gjorts.

DRÖM-LÅNGA TAGEN | Team EL-GE Havsfiske

Efter ett tag bryter en riktigt stor fisk ytan, och när den väl är i båten konstaterar vi glatt att fisken måste vara 15+! Vi väger och mäter den, och långan är nästan 150 cm och väger dryga 18KG. En riktig drömfisk!!

Nya krokar från Ahrex

Ahrex är ett relativt nytt krokmärke på marknaden men har snabbt positionerat sig som ett av de mer inovativa krokmärkena på marknaden. På kort tid har Ahrex blivit en av våra absoluta storsäljare. Tidigare har Ahrex sortiment haft sitt största fokus på krokar för Predator/articulated flugor samt Lax och havsöring.

Gäddflugfiske | Martin "Punkarn"

Helt ärligt, en av anledningarna till att jag gillar gäddflugfisket är att man har chans på stor fisk och en av anledningarna till att jag speciellt gillar vårfisket lite extra är att chansen att få stor fisk på grunt vatten är stor.

Hökensås Rapport | EL-GE Sportfiske

Helgen i Hökensås med Johan Klingberg var mycket lyckat och vi vill tacka alla gäster som var med. Fisket i Strandgölen var svårt, framförallt den första dagen tack vare det kanske för fina vädret....