Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2016' 'juli'

Köpguide till Skjutlinor/Runninglines

Det råder en allmän förvirring kring dessa två kategorier av ”skjutlinor”. Dessutom är okunskapen i detta ämne stor. Något som leder till vilseledande information och rena lögner.  Det är stora skillnader på dessa linor och de har sina tydliga för och nackdelar, vi reder här ut de olika skillnaderna så att det blir lättare för dig att hitta rätt lina att koppla klumpen till.

Rapport från Beiarn

Oskar befinner sig på vår årliga fiskeresa till Beiarn i Nordnorge på jakt efter storlaxen i den undervart vackra Beiarn. Veckan har startat fantastiskt för resenärerna med 7st landade laxar och 5st tappade.

Superöringar!

En fiskerapport från vår Teamfiskare Tim Andersson: "Här kommer en kvällsfirre från Marstrandsområdet och en torrflugeöring. Trevligt fiske även om nätterna inte levererat"

Fishbum Härjedalen #2

Har nästan gjort i vadarna med då en bäver kom simmande två meter ifrån mig på halvmeter djupt vatten, såg något i ögonvrån som kom fruktansvärt fort alldeles bredvid mig...haha spännande upplevelse!

Fishbum Härjedalen #1

Igår påbörjade jag färden mot Härjedalen, lika bra att dela upp färden! Och vilket ställe jag hittade! Tänker inte säga vilket av alla vatten häromkring det är men det är det som jag letat efter iaf!