Filtrera
Stäng

Peter testar SG Horny Herring

Peter testar SG Horny Herring

Betet simmar otroligt bra, köpte med mig ett främst pga utseendet men väl vid vattnet förstod jag att detta skulle leverera med sitt vida slängande av tailen och smått gungande gång. Detta är ett betet som trivs i långsamma till medelsnabba inspinningar, vevar man på för fort tappar det lite sin fina gång och känns ohett.

Det som gav mig i stort sett alla fiskar denna turen var vid spinnstopp, detta trots jag aldrig varit ett stort fan av spinnstopp vid havsöringsfiske så levererade Savage gear Horny Herring otroligt bra med just den tekniken, vid närmare tester vid klippkanten ser jag hur det faller på spinnstopp och allt blir så självklart.

En otroligt fin vickande gång uppenbarar sig när den faller horisontellt, en riktig öringkiller! 8 fisk med en topp på 2kg var resultatet av 1 timmas fiske med detta betet, det var 13gr som gällde för dagen men tvivlar inte en sekund på 23 grammarns potential.Sen att betet kommer med Owner st-36 trekrok och en separat enkelkrok gör inte saken sämre, och för den lilla på endast 13 gram är kastlängden verkligen imponerande!

Skriv en kommentar