Filtrera
Stäng

Nya teamfiskare för EL-GE Sportfiske | TEAM EL-GE ADVENTURE | www.el-ge.se


-

Team EL-GE Sportfiske växer!

Vi välkomnar vårt nya tillskott i team-familjen, Anna och Anton, Team EL-GE ADVENTURE. Vi är riktigt glada att ha med dessa två i gänget och ser fram emot vårt samarbete. Anna och Anton är ganska nya inom sportfisket men har visat en extrem hunger och vilja att lära sig mer. De fiskar allt från öring till abborre och deras breda intresse är något som lockat oss. Läs deras presentationer nedan!

-

-

Anna Wilhelmsson heter jag, är 29 år och bor i Göteborg. Jag började fiska våren 2019 då jag blev nyfiken på havsöringsfisket. 1 april kom och efter ett besök hos EL-GE var det kört, jag var helt hooked. Sedan dess fiskar jag alla lediga stunder jag kan och ser det hela som ett enda stort äventyr. Vi har inte tillgång till båt utan det är landfiske som gäller med mycket få undantag. Jag är inte artspecifik i mitt fiske utan tycker om variation. 

När jag inte är sover, är på jobbet eller fiskar blir det allt några timmar Call of Duty och häng med min bästa kompis, Chanique, min snart 12 år gamla dam som är en blandning mellan schäfer och collie men som är lika pigg och busig som när hon var valp.

-

 

-

Jag heter Anton, är 29 år och är också boende i Göteborg. Kommer ursprungligen från kustpärlan Hunnebostrand så havsfisket har alltid legat nära till hands så jovisst, en och annan makrill har man väl dragit upp tillsammans med min far som alltid försökte få mig att lämna datorn. Men förutom det har fisket först kommit igång på riktigt de senaste två åren. 

Favoritfisket är helt klart havsöring och abborrfisket. Nästa investering får bli en flytring och vadarbyxor inför vårfisket efter havsöring. Vi har stora förväntningar på fisket 2021 och hoppas på många fina fiskedagar!

Jag vill också passa på att nämna att namnet ”adventure” är till hundra procent Annas bedrift, jag blev mutad med en kebabpizza. Den var mycket god men hade hellre hetat något som vore snäppet coolare….  

Skriv en kommentar