Filtrera
Stäng

Härjedalen Del 2 | Fishbum

Härjedalen Del 2 | Fishbum

Efter åskan gav jag mig ut igen som planerat, hittade fisken i en liten hölja. Dom var inte sena på att hugga! Vet inte hur många dom var där men jag fick krokat två stycken av dom, det var inte alls lika mycket aktivitet som innan åskan. Fiskade mig vidare och fick en liten sedan kom regnet igen och då tog jag mig tillbaka till hemmet.

Öring nr 1 i höljan

Öring nr 2

51cm guld och vilken fighter!I regnpausen blev det lite mer elritsor bundna. Sen kom uppehållet och förväntningarna var jättehöga! En liten harr va allt jag fick så istället hade jag lite konversationer med den här typen innan jag gick och la mig.


I morse vaknade jag taggad till tusen! Trots en dålig parkering av mig (göromgörrätt) hoppade jag i vadarna för att se om fisken var hemma.Men idag var inte fisken hemma! Provade lite andra sträckor och har fått lite öring och harr men det har inte känts som att dom stora har varit igång på samma sätt. Lågtrycket? Lite högre vattenstånd? Dom vanliga funderingarna! Har sett en hel del stim med elritsa komma simmande längs med kanterna så dom är fortfarande på menyn. Nu funderar jag på om nattpasset kan ge något eller om jag ska ta tidiga morgonpasset. Varför inte bägge?

 

Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
Skriv en kommentar