Filtrera
Stäng

GT på fluga | Martin "Punkarn" Karlsson

GT på fluga | Martin "Punkarn" Karlsson
Vi fortsätter satsa på det tropiska flugfisket och tropiskt spinnfiske, kolla in vårt stora sortiment av stickbaits och poppers! Oavsett om din nästa tropiska resa blir till klassiska Los Roques som för många är en "instegs" destination med bra D.I.Y fiske efter stor bonefish och olika jacks eller om du är en rutinerad resenär som gör din tredje tur till Christmas Island så har vi prylarna du behöver. Vår senaste nyhet i vårat sortiment för tropiskt fiske är Airflos G.T lina "and big stuff" som de kallar den. Vi har i många år sålt Airflos tropiska linor för bonefish och tarpon och vi har även testat dem själva och de har fungerat fantastiskt till allt ifrån Bonefish i Honduras & Bahamas till "Pond fiske" i Asien efter Pacu och Arapaima. Det som skiljer G.T linan ifrån de flesta andra på marknaden är att den har 50lbs kärna, detta för att kunna klara av "hit and hold style" tekniken som används för att försöka hindra en G.T att gå över kanten på revet. Utvecklad i samarbete med guider i Seychellerna för att klara av vad som ibland kallas "the gangster of the flats" dvs Giant Trevally.

Bild på Airflo Super Dri Giant Trevally WF12I
Under hösten kommer vi få in fler tropiska linor ifrån bland annat Rio och Scientific Anglers. Vi kommer även lagerhålla spön för framförallt Bonefish/Permit fiske ifrån Guideline och Scott, naturligtvis tar vi också hem rejäla spön för Tarpon, G.T, Tonfisk eller vad du nu kan tänkas kroka på. Lämplig konfektion ifrån bland annat Simms finns redan i vår butik och inom kort så kommer vi förmodligen ha Sveriges eller kanske till och med nordens mest heltäckande sortiment av flugor för tropiskt flugfiske. Några av de mönster vi tar in är klassiker såsom Crazy Charlie, Puff (the magic dragon), Gotcha, Gummy minnow, Leftys deciver, Clouser minnow, Chico Fernandez bonefish special, Bonefish bitters bara för att nämna några. Självklart har vi också mönster av krabbor för Permit såsom klassiska Del Merkin crab. Vi kommer även täcka G.T och Tarpon, Barracuda etc i vårt kommande sortiment av flugor för salt/tropiskt fiske.


Andreas Johansson ifrån Guideline med stabil G.T (giant trevally) fångad på Christmas Island.


Martin med grov Arapaima ifrån Thailand tagen på klass 10 spö och Airflo Tarpon lina med 30lbs Climax Hard mono tafs och liten fiskimitation.
Skriv en kommentar