Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2016' 'augusti'

Söröya Dag 1

Äntligen är vi på plats på Söröya och bättre väderförutsättningar kan man inte önska sig... I vår båt bestämde vi oss för att passa på att fiska Uer då det är fantastiska förhållanden för detta fisket...

Baitfish flugmönster

Agne har knåpat ihop ett nytt mönster med tanke västkustens översvärmning av sill. En baitfishimitation som är enkel att binda och fiskar/simmar som en dröm! Bindbeskrivning hittar ni nedan...

Team Predator besöker döda sjöar?

Häromveckan fiskade vi i en död sjö alla tre, nu blev det enmansfiske i en sjö vi besökt tidigare. Dessvärre verkade denna med död! Men efter mycket nötande så satt iallafall en hyffsad fisk på, den kämpade riktigt bra så det gjorde det hela riktigt kul..

Borta bäst men hemma bra!

Det blev hemfärd, visst tog det emot att lämna underbara Norrland men jag hade tappat fart och inspiration. Jag hade varit ute sedan i mitten av maj så hemlängtan började ta över.

Redan Augusti

Vad tiden går fort helt plötsligt! Mörkret börjar komma på kvällarna och äntligen kommer det lite regn, eller ja mycket regn! Det är bra för den vandrande storöringen...det kan vara nu det händer.

Beiarn 2016

För tredje året i rad körde vi vår resa till Beiarelva i Nordnorge. Tidigare år hade vi verkligen fått ligga i för att landa våra laxar. Detta året var någonting annorlunda. När alla bitar faller på plats är laxfiske det enklaste som finns. Detta var året då Beiarn visade sig från sin mest generösa sida.