Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2016' 'oktober'

Teamfiskare i Seatroutbattle

Ni har väll inte missat att vår teamfiskare Peter Alexandersson är med i Seatrout Battle på Fyn i Danmark? Seatrout Battle är en tävling mellan två av huvudkarraktärerna i de populära Seatrout Secret filmerna. Claus Eriksen på fluga och Thomas Hansen som framförallt fiskar spinn

Fishbum: En säsong är över, en livsstil tar paus

Idag var det min andra arbetsdag, dom första arbetsdagarna på över 6 månader. Från frihet och natur till en schakt mitt i centrala Göteborg. Kontrasten är stor och det är omöjligt att inte reflektera över hur olika människor lever sina liv. Nu var jag på väg att bli djup här men jag säger kort o gott att med enkla medel så får man hela världen för sig själv och för samma månadspeng som en del lägger på att hänga med i modesvängarna. Antagligen får man nog några kronor över!

Wiggler på besök

Nicklas Kolbeck från Wiggler var på besök och visade nyheterna för 2017. Massor av spännande produkter utlovas till kommande säsong! Två av nyheterna för 2017 är jiggar från Spro, arrowtail och discworm. Arrowtail har under 2015-2016 levererat en hel del fisk under testfiske i kanaler och sjöar runt omkring Göteborg. Nyckeln till abborrarna har varit rörelse på tailen vilket dessa två jiggar har.

Oskar i British Columbia #4

I söndags lämnade två av gänget BC och jag och omar fiskar vidare. Vi fiskade Copper river igår och idag och har landat både steelhead och coho (silver salmon) kvar denna veckan är Copper, kispiox och eventuellt Skeena.

Tankar vid städet

Tankar vid städet...näe nu ljuger jag, jag står på jobbet och tänker på vad jag brukar tänka på då jag fiskar. Så vad tänker jag på? En hel del, men ofta hur man skulle kunna få flugan att röra sig bättre. Men vad är då bättre? Finns det något som är bättre rörelse? Jag tror det.