Filtrera
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!
Stäng
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!

Västkustens bästa "havsöringsspot"???

Västkustens bästa "havsöringsspot"???

Som jag tidigare bloggat om så är mina fiskekompisar något tävlingsinriktade. Missade fiskar möts oftast av ett litet leende snarare än medkänsla. Heta fångstplatser dör man hellre än att utlämna. Det har flera gånger varit på tal om att sätta ögonbindel på inte helt initierade fiskevänner. 

Så när jag nu helt plötsligt fick ett mail av min favoritfiskekompis "muffinsmannen" blev jag såklart mycket förvånad när jag fick till besked att detta fick jag gärna publicera -Inga problem!!! Och det fanns en bild med också???
Jag misstänker starkt att det enbart är en eftergift för att jag inte fick följa med. Utan det var istället "delikatesshandlarn" som nöjt var med och rapporterade in fiskeresultatet, - Detta är Västkustens bästa spot, vi lovar utropar de i kör.


Nedan följer rapporten:

Någonstans i Bohuslän, söndag kväll och måndag morgon:

- Förutom fantastiskt väder och gott sällskap blev det cirka 35 öringar varav förvånansvärt många i helt OK storlek. 4-5 över måttet och 6-7 strax under. Sedan ser vi fram emot nästnästa säsong för det var rejält många småttingar i stora stim. Kändes som början av -90.Eller vänta lite...Jag tror jag vet var detta är. Tycker jag känner igen huset.


Artikeln publicerades 2012-04-16 men vi har fortfarande inte hittat stället!!!??

Skriv en kommentar