Filtrera
Stäng

Fishbum: Lappland

Fishbum: Lappland

Nu befinner jag mig mellan Arvidsjaur och Luleå, har stannat på en fin liten rastplats mellan två stora sjöar. Laddar batterierna lite och städar ur hemmet, passar på att hänga ut fiskekläderna med då det regnade hela kvällen igår.

Dom senaste veckorna har varit riktigt trevliga och det är lite kontraster i hur man lever sina liv, jag har ju vant mig vid mitt enklare liv nu. Längtar inte tillbaka till ekorrhjulet för fem öre! Det enda jag känner att jag vill göra är att bygga om i folkabussen men det kommer till vintern.
Men nu är det slut på att träffa "vanligt" folk, imorgon plockar jag upp Dennis i Luleå så får vi se vart det bär hän men fjällen har vi ju i sikte och såklart norr om polcirkeln!

Så nu får vi se om det blir lite mer fiske uppdateringar här, storöringen lyser fortfarande med sin frånvaro.Lika bra att byta bromsbelägg i tid :) Ny smorda glidpinnar och nya belägg gjorde susen! Tack Meca i funäsdalen som bytte mina bakdäck för att ni drog åt bultarna nåt så inih****** , var på väg att inte få loss hjulet...


Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
Skriv en kommentar