Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!

Höstkläder från Patagonia

Höstkläder från Patagonia
En ny leverans av konfektion för både hon, han och hen landade nyligen hos oss. Patagonia är för många synonymt med två saker miljötänk och kvalitet. Men man är också noga med att se till att de människor som syr deras kläder jobbar under bra förhållanden och Patagonia är både med i "Fairtrade", "Fairmade", "1% for the planet" etc.

Vid det här laget tror jag att samtliga på EL-GE Sportfiske har något i ägo från Patagonia och ovanstående är anledningarna. De nya kläderna vi fått in är både funktionsplagg och casual/streetwear så det finns både något för höstens mulna dagar och för fredagens Afterwork. Den uppdaterade varianten av Better Sweater som heter Performance Better Sweater är en tröja med stretch som går längs hela armen ner längs sidan för optimal rörlighet, är varm, andas och med tre fickor. Ett bra outdoor plagg som man kommer undan med att även nyttja civilt (dvs inte ute på fiske) är en utav våra favoriter. En annan favorit är den mycket bekväma R3 Reversible Hoody som är en speciell fleece som är extremt bekväm mot huden på grund av dess lite "ludna" yta.

Vi har även fått in ett flertal snygga t-shirtar både från deras herr och kvinnokollektion samt en Henley tröja och flera flanell skjortor både i herr och dam som ser riktigt smooth ut! 

Spana in hela höst leveransen här

Kom in och kika!


 
 
Skriv en kommentar