Filtrera
Stäng

Bait Bash 23-24/2 | Patrik "Fiskeprofessorn" Tjörnmark

Bait Bash 23-24/2 | Patrik "Fiskeprofessorn" Tjörnmark

Fredag kväll, monterbygge för hela slanten. Till vårt boende rätt så trötta planerade vi kommande dag på Nöjesfabriken i Karlstad. Mässan är en specialare i betesbyggandets och flugbindningens tecken men massor av enormt duktiga artister. Jo, jag kallar dem just artister, de är liksom grymma på det de gör. Initiativtagare till mässan är alltid lika trevliga Pontus Wallin. Nöjesfabriken i sig är faktiskt Sveriges största nattklubb dit mängder av välkända artister vallfärdat. Känns att man är på rätt plats med andra ord.

Lördag morgon befinner vi oss på plats tidigt för att se till att allt är ordnat när besökarna strömmar in vid 10…


Massor med ungdomar som ställde frågor, skoj!

Förutom undertecknad (Patrik Tjörnmark) är Anders Sager och Fiskarsonen Agne Sjöberg, vår eminenta flugbindare. Tillsammans med ”vår Noah”, elev på ForshagaAkademin går allt enligt planerna. Mässor är riktigt kul. Då får man träffa likasinnade och prata fiske hela tiden. EL-GE:s monter var välbesökt och vi förklarade vår vision på bästa maner. Kvällen avslutades med middag samt den lokala specialiteten ”slomsnapps”. Hela norsar med bitar av gurka tillsammans med klar stark dryck, Såg fränt ut! Smaka detsamma. Kanske ingen direkt delikatess, men man måste ju prova det lokala…

Söndagen var lite lugnare besöksmässigt, men ändå kom det härliga människor i alla åldrar till vår monter. Efter 15 var det dags för nedmontering och packning i bil och släpkärra. Klockan 01.00 var jag hemma, ganska så mör, vilket vi alla var. Men - kul hade vi och nu är det långt fler som vet vad EL-GE Sportfiske i Göteborg är.


De tre musketörerna!


Vi syns i butiken eller vid något vatten. Eller kanske på någon framtida mässa. Du vet väl att vi har vår egen minimässa den 23-24 mars? Varmt välkommen till Deltavägen 4 på Backaplan!

PS. Följ oss på både Facebook och Instagram? Då missar du inget…   DS.


Slomsnaps...


Noah förbereder för fullt...

Skriv en kommentar