Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!

Alltid lika aktuella problem

Alltid lika aktuella problem

Nu som alltid är det aktuellt med frågor gällande brandskattningen av våra fiskevatten och dess resurser. Det som just nu upprör oss mest är "yrkesfiskarnas" jakt på den bonito som hittat till våra vatten. För en blygsam ersättningen sopar de upp denna unika besökare och som vanligt står vi sportfiskare snopna vid sidan av och tittar på. Detta kan tyckas som ett litet problem med tanke på de enorma problem med alla trålare som vanvettigt "tömmer" våra hav. 
Min som vanligt mycket klarsynte vän "muffinsmannen" ringde upprört och ondgjorde sig över detta senaste bonitoövertramp. Denna gång kanske han gick lite överstyr då han redan hade en färdig plan på hur vi bägge skulle såga ner all skog mellan landvetter och Borås och sedan låta allt utan ek ligga kvar och ruttna. Enligt honom skulle folk lättare kunna förstå vad som händer under vattenytan om vi lät dem se denna förödelse. Då jag ställde mig lite tveksam till det hela slängde han snabbt på luren väsande något om en nybildat aktionsgrupp...

Jag hoppas att detta inte är enda lösningen för att få folk att vakna. Skulle ni däremot mötas av ett enormt kalhygge nästa gång ni färdas mellan Göteborg och Borås så kan ni glömma att jag tjAllar på min vän. Hans namn får förbli "Muffinsmannen".

Skriv en kommentar