Filtrera
Stäng

Mikado Vertikalpirk 25mm Gold

Klassisk vertikalpirk från Mikado som är utrustad med pimpelkedja och en sylvass samt stark lyskrok. Här har Mikado lagt mycket tid på detaljer för att säkerställa att ta fram ett så mångsidigt vinterfiskebete som möjligt.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 194135
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Mikado
35,00 kr
29,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Beteslängd25mm
Betesvikt2 gram
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Beteslängd25mm
Betesvikt2 gram
Kunder som köpte denna köpte också

Mikado Vertikalpirk 30mm Holo Black/Gold

Variant av en klassisk vertikalpirk i litet format från Mikado som är utrustad med sylvass och stark lyskrok. Det väldigt unika med denna pirk är att den är utrustad med två stycken spinskedar, så skapar mycket vibrationer och turbulens i vattnet, vilket får fisken svårt att motstå att hugga! Här har Mikado lagt mycket tid på detaljer för att säkerställa att ta fram ett så mångsidigt vinterfiskebete som möjligt.
35,00 kr 29,00 kr

Mikado Vertikalpirk 45mm Gold

Klassisk vertikalpirk från Mikado som är utrustad med sylvass och stark lyskrok. Här har Mikado lagt mycket tid på detaljer för att säkerställa att ta fram ett så mångsidigt vinterfiskebete som möjligt.
39,00 kr 35,00 kr

Mikado Vertikalpirk 23mm Holo Black/Silver

Variant av en klassisk vertikalpirk i litet format från Mikado som är utrustad med sylvass och stark lyskrok. Här har Mikado lagt mycket tid på detaljer för att säkerställa att ta fram ett så mångsidigt vinterfiskebete som möjligt.
35,00 kr 29,00 kr