Filtrera
20% RABATT PÅ UTVALDA HASPELRULLAR KLICKA HÄR
Stäng
20% RABATT PÅ UTVALDA HASPELRULLAR KLICKA HÄR

Flexistrip Linkorg

Lätt och bekväm linkorg som framförallt lämpar sig vid sjö- och kustflugfiske. Piggarna är mjuka och följsamma så man drar handen genom dom utan att skada sig och linan hängs upp i valfritt långa slingor, smart!
Lagerstatus: Beställningsvara (3-10 dagar*)
Artikelnr: 277009
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Fly Company , Ahrex Hooks
Fri frakt!
599,00 kr
  • Fri frakt > 300kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
Kundrecensioner
Grym linkorg!
Personal - EL-GE Sportfiske

Har kört den under många år och i olika förhållanden. Funkar fint på blåsiga danska kusten likväl som en snårig strand vid en fjällsjö. En given följeslagare!
Recensent: EL-GE Emil | Datum: 2015-05-10 14:44
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Sjukt bra!
Bland det tråkigaste jag köpt, Strumpor är roligare att köpa, dock är det bland det bästa jag köpt! svider lite i plånboken för en "plastbit" som ser ut som en golfkeps, men ditt trasslande reduceras signifikant med denna pryl! Slipp att linan driver iväg på klipporna vid kustfiske och fastnar i blåstången, Vass och annat skit i Gäddträsket hör till historien med denna. Något ortodoxt så har jag även kört den vid tvåhandsfiske, helt grymt då man går på sprängstens kanter och slipper släppa ner så mycket lina bland de stora stenblocken då man tar hem skjutlinan inför nästa kast. Det fastnar så ofta runt stenarna och skadar linan och är tidsödande och förbannat irriterande. Svårt att behålla lugnet då...
Recensent: EL-GE Martin "Punkarn" | Datum: 2015-11-16 11:47
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
*
*
*
Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Kobber Bassen #4

Ett klassiskt mönster från Danmark, tänkt att imitera en märla. Funkar kanon säsongen runt oavsett kust och land i Skandinavien. Ett väldigt mångsidigt mönster.
16,00 kr

Crystal Shrimp Pink #6

Crystal Shrimp är en klockren havsöringsfluga men en enorm lyster i vattnet. Ett mönster som funkat väldigt fint i kallt vatten relativt tidigt på säsongen och i slutet av den (på västkusten).
20,00 kr

Dräparmask Salmon Pink #8

En av västkustens populäraste mönster de senaste säsongerna är imitationer på den s.k sommarmasken/dräparmasken som svärmar längst västkusten under sommarmånaderna. Flugan har visat sig vara en briljant säsongen-runt-fluga.
16,00 kr