Filtrera
Stäng

Presentkort Webb

Ett presentkort hos oss är den perfekta presenten till sportfiskaren som älskar fiske! Presentkortet kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum och gäller enbart på vår webbshop www.el-ge.se.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: presentkort_webb
Fri frakt!
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: EL-GE Sportfiske
Priset måste vara mellan 100,00 kr och 10.000,00 kr
  • Fri frakt > 300kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser

OBS! I kassan kan du välja antingen Schenker och Hämta i butik som leveransmetod, det spelar ingen roll då presentkortet kommer att skickas via mail till angiven e-post.

OBS! I kassan kan du välja antingen Schenker och Hämta i butik som leveransmetod, det spelar ingen roll då presentkortet kommer att skickas via mail till angiven e-post.

Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Scientific Anglers Frequency Sinking -Sjunk 3- WF7

Frequency Sinking från Scientific Anglers är en prisvärd allround lina som passar de flesta situationer. Populär till sjöfiske och fiske på kusten då den skjuter grymt i vind. Den medellånga klumpen gör att du utan problem kan fiska mindre nymfer utan att den upplevs som plaskig.
599,00 kr

Flexistrip Linkorg

Lätt och bekväm linkorg som framförallt lämpar sig vid sjö- och kustflugfiske. Piggarna är mjuka och följsamma så man drar handen genom dom utan att skada sig och linan hängs upp i valfritt långa slingor, smart!
599,00 kr

Guideline LPXe - 9 fot #6

Den numera klassiska LPXe-serien, en del av Guidelines DNA och själ, har inför denna säsong genomgått en total uppgradering både vad gäller aktioner, material och design. En känslomässig och utmanande treårig utvecklingsprocess har nu gått i mål och vi kan stolt presentera dessa flaggskepp i Guidelines utbud. Aldrig tidigare har man tillbringat fler timmar framför väggar med spökurvor, dataskärmar, designdokument och ute vid vattnen än med detta projekt.
4.389,00 kr 4.169,00 kr