Filtrera
Stäng

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bindkurs med Agne Sjöberg 12/3

Nu är det äntligen dags för flugbindningskurs med Agne. Agne kommer att binda några av sina favoritflugor för havsöringen. Denna kursen vänder sig till den lite mer erfarne flugbindaren. Välkomna!! För bokning, kom in till butiken eller boka din plats på vår webbshop. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser!
350,00 kr

EL-GE Selected Torsk (Öresund)

I detta kitet plockar vi ihop 20st av våra allra hetaste jiggar för torskfisket i Öresund. Här får du olika fabrikat, modeller, storlekar och färger. Till sundet fisket är det jiggar i storleken 12-18cm som gäller så det är i det spannet vi plockar.
299,00 kr

EL-GE Selected Abborre

I detta kitet plockar vi ihop 20st av våra allra hetaste jiggar för abborrfisket med jiggskalle. Här får du olika fabrikat, modeller, storlekar och färger. Fyll gärna i uppgifterna nedan så kan vi plocka mer precist till din order. I kitet ingår även ett gäng lämpliga jiggskallar och en plastask att förvara prylarna i.
249,00 kr

EL-GE Selected Abborre Dropshot

I detta kitet plockar vi ihop 20st av våra allra hetaste dropshotjiggar för abborrfisket. Här får du olika fabrikat, modeller, storlekar och färger. Fyll gärna i uppgifterna nedan så kan vi plocka mer precist till din order. I kitet ingår även ett gäng lämpliga dropshotkrokar, en plastask att förvara prylarna i samt dropshotsänken. Komplettera detta kit med en fluorocarbonlina! Vi rekommenderar en dimension mellan 0,25-0,30mm.
249,00 kr
Visar 34 av 34 produkter