Filtrera
Stäng

Taylor Fly Fishing

När du fiskar med prylar från Taylor Fly Fishing kan du vara säker på att du fiskar med det bästa på marknaden. Taylor har en simpel vision; att erbjuda högkvalitativa flugfiskeutrustningar som är designade med flugfiskaren i åtanke. Detta gör att Taylor Fly Fishing verkligen kan stå för sina produkter. Alla flugspön och rullar i deras sortiment håller absolut högsta kvalité och är ett varumärke vi på EL-GE Sportfiske är väldigt glada för att samarbeta med.

Beställ dina flugspön och flugrullar från Taylor Fly Fishing av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Taylor Dynamix 9ft #6 (Fight Butt)

Dynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Studie av krafter och rörelse. Dynamik är en gren av mekanik som hanterar effekten som krafter har på föremålets rörelse". Att denna spö serie då är just döpt till Dynamix är inte så konstigt, detta då Taylor verkligen lyckats kombinera kraft och rörelse i en perfekt symbios för att leverera ett grymt trevligt flugspö! Dynamix flugspön är byggda med en högkvalitativ kolfiberklinga. Så fort man plockar upp ett Taylor Dynamix flugspö i handen kommer man notera dess lätta vikt, styrka och en extremt låg svängvikt. Detta är ett otroligt prisvärt flugspö som väger lika lite som ett spö i ca 5ggr dyrare prisklass. Taylor Dynamix har en fast/medium-fast aktion med en medium-fast återhämtningshastighet. Just denna modell har half-wells handtag och en fighting butt. Klass #6 är perfekta för fisket efter öring, regnbåge m.m eller för kustfiskaren.
3.490,00 kr

Taylor Truth Z 9ft #7

Truth Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som har en otroligt snabb aktion som du antagligen aldrig tidigare varit med om. I vanliga fall när det kommer till flugspön med snabb aktion så är dom ofta tunga och har en hög "swing weight"; så är inte fallet med Truth Z! När Taylor Fly Fishing tagit fram Truth Z har de använt sig av avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en ultrasnabb återhämtning. Truth Z ger precisa kast både på korta och långa distanser, den genererar hög linhastighet och är otroligt lätt i handen. När Taylor Fly Fishing designade denna spöerie så snålade de inte på något när det kommer till konstruktion eller material. Taylor Truth Z är perfekt för den som vill kasta lite tyngre flugor och snabbt kunna lyfta linan ur vattnet för att t.ex snabbt kunna lägga fluga i den nya riktningen fisken vakade! Härligt fin svart klinga med matchande rullfäste. Från klass 7 kommer spöna med fighting butt. Just denna modell av Taylor Truth Z passar perfekt för kustfiskaren som är på jakt efter bl.a havsöring eller för Bonefish under lugnare väderförhållanden.
11.390,00 kr

Taylor Dynamix 9ft #5

Dynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Studie av krafter och rörelse. Dynamik är en gren av mekanik som hanterar effekten som krafter har på föremålets rörelse". Att denna spö serie då är just döpt till Dynamix är inte så konstigt, detta då Taylor verkligen lyckats kombinera kraft och rörelse i en perfekt symbios för att leverera ett grymt trevligt flugspö! Dynamix flugspön är byggda med en högkvalitativ kolfiberklinga. Så fort man plockar upp ett Taylor Dynamix flugspö i handen kommer man notera dess lätta vikt, styrka och en extremt låg svängvikt. Detta är ett otroligt prisvärt flugspö som väger lika lite som ett spö i ca 5ggr dyrare prisklass. Taylor Dynamix har en fast/medium-fast aktion med en medium-fast återhämtningshastighet. Klass #5 passar den tekniska öringfiskaren.
3.490,00 kr

Taylor Elemnt Stealth Black

Elemnt från Amerikanska Taylor Fly Fishing är en flugrulle som är designad för att klara av argsinta fiska så väl som alla element. Dessa flugrullar är framtagna för att erbjuda flugfiskare premiumkvalité till ett rimligt pris. Elemnt rullarnas spolar är framtagna med hjälp av Taylor's LVL (level) tekonologi, som gör att både inner- och ytterdiametern matchar jämnt vilket resulterar i att dessa rullar rymmer mer backing och perfekt linuppläggning åt båda sidorna av spolen. Elemnt kan vara den mest prismedvetna flugrullen som någonsin skapats. Dessa rullar är även utrustade med ESD+ (exterior sealed drag plus) bromssystem teknologi vilket ger Elemnt en helt vattentät broms men till priset av en flugrulle utan vattentätt bromssystem. ESD+ bromssystemet tätar bromsen med hjälp av o-ringar som är placerade på kritiska platser runt bromshuset. Vatten, smuts och annat lort håller ESD+ teknologin borta.
Lagernivå:
Från 3.690,00 kr

Taylor Phenom MII 9ft #6

Phenom MII från Taylor Fly Fishing är ett flugspö är en uppdaterad version av den ursprungliga Phenom-serien. Här har Taylor Fly Fishing tagit alla de element som var fantastiska med den föregående serien och förfinat dem samt skapat ett spö som verkligen är ett fröjd att kasta med. Phenom MII är 20 % lättare och starkare än sin tidigare utgåva, med en tapering som bidrar till en medelsnabb aktion med mycket känsla. Taylor har lagt till deras populära graverade trä insats i rullfästet och AAA kork i klassisk stil. Spöets klinga har en underbar körsbärsröd färg. Rullfästet klarar av saltvatten och detta fina spö finns från klass 4 till 12. Från klass 8 så kommer spöt med fighting butt. Denna modell i klass #6 är perfekta för fisket efter öring, regnbåge m.m eller för kustfiskaren.
5.990,00 kr

Taylor Revenge Slate Grey

Taylor Revenge är en fullframe rulle som är både stryktålig och lätt. Perfekt för laxfiskaren som inte vill riskera att få skjutlinan inkilad mellan spolen och ramen, vattentätt bromssystem gör den perfekt för havsöringsfiskaren och saltvattenfiskaren likaså!
Lagernivå:
Från 7.990,00 kr

Taylor Revolution Z Slate Grey

Taylor Revolution Z är byggda i full frame vilket ger en stabil rulle som med sin anodiserad ytbehandling ger dig en stryktålig följeslagare vid fiskevattnet. Ett vattentätt och kraftfullt bromsystem gör den ypperlig för fiske i saltvatten. Faktumet att det är en fullframe gör den perfekt till laxfiskarna då runninglinen annars tenderar att leta sig in i mellanrummet mellan spole och gavel på rullen.
Lagernivå:
Från 6.790,00 kr

Taylor Series-1 Full Frame

Taylor Series-1 Full Frame är konstruerad med en FULL FRAME-konstruktion för överlägsen hållbarhet och prestanda. Det vattentäta bromssystmet gör den säker att använda i saltvattenmiljöer. Dess hårda anodiserade exteriör kombinerar skönhet med skydd, en kolfiberbroms säkerställer pålitlig kraft under alla förhållanden.
4.990,00 kr

Taylor Anomaly Z 8'6ft #4

Anomaly Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är framtagen med hjälp utav avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en blixtsnabb återhämtning. Spöets låga "swing weight" får t.ex #5 spöet att kännas som ett #4 flugspö. Tack vare den snabba återhämtningen kan du kvickt och enkelt lyfta linan ur vattnet för att snabbt kunna lägga ut flugan i ny riktning på vakande fisk. Samtliga spön i Taylor Anomaly Z serien har medium-fast aktion som ger dig otroligt god precision på både korta och långa distanser samtidigt som de är otroligt lätta i handen. Taylor Anomaly Z är perfekta för vårt nordiska torrflugefiske efter arter som t.ex öring, regnbåge, röding och harr.
10.690,00 kr

Taylor Anomaly Z 9ft #6

Anomaly Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är framtagen med hjälp utav avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en blixtsnabb återhämtning. Spöets låga "swing weight" får t.ex #5 spöet att kännas som ett #4 flugspö. Tack vare den snabba återhämtningen kan du kvickt och enkelt lyfta linan ur vattnet för att snabbt kunna lägga ut flugan i ny riktning på vakande fisk. Samtliga spön i Taylor Anomaly Z serien har medium-fast aktion som ger dig otroligt god precision på både korta och långa distanser samtidigt som de är otroligt lätta i handen. Taylor Anomaly Z är perfekta för vårt nordiska torrflugefiske efter arter som t.ex öring, regnbåge, röding och harr.
10.690,00 kr

Taylor Dynamix 9ft #8

Dynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Studie av krafter och rörelse. Dynamik är en gren av mekanik som hanterar effekten som krafter har på föremålets rörelse". Att denna spö serie då är just döpt till Dynamix är inte så konstigt, detta då Taylor verkligen lyckats kombinera kraft och rörelse i en perfekt symbios för att leverera ett grymt trevligt flugspö! Dynamix flugspön är byggda med en högkvalitativ kolfiberklinga. Så fort man plockar upp ett Taylor Dynamix flugspö i handen kommer man notera dess lätta vikt, styrka och en extremt låg svängvikt. Detta är ett otroligt prisvärt flugspö som väger lika lite som ett spö i ca 5ggr dyrare prisklass. Taylor Dynamix har en fast/medium-fast aktion med en medium-fast återhämtningshastighet. Just denna modell har full-wells handtag och en fighting butt. Klass #8 passar utmärkt för fisket efter gädda, bonefish, stripers etc.
3.490,00 kr

Taylor Truth Z 9ft #11

Truth Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som har en otroligt snabb aktion som du antagligen aldrig tidigare varit med om. I vanliga fall när det kommer till flugspön med snabb aktion så är dom ofta tunga och har en hög "swing weight"; så är inte fallet med Truth Z! När Taylor Fly Fishing tagit fram Truth Z har de använt sig av avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en ultrasnabb återhämtning. Truth Z ger precisa kast både på korta och långa distanser, den genererar hög linhastighet och är otroligt lätt i handen. När Taylor Fly Fishing designade denna spöerie så snålade de inte på något när det kommer till konstruktion eller material. Taylor Truth Z är perfekt för den som vill kasta lite tyngre flugor och snabbt kunna lyfta linan ur vattnet för att t.ex snabbt kunna lägga fluga i den nya riktningen fisken vakade! Härligt fin svart klinga med matchande rullfäste. Från klass 7 kommer spöna med fighting butt.
11.390,00 kr

Taylor Truth Z 9ft #9

Truth Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som har en otroligt snabb aktion som du antagligen aldrig tidigare varit med om. I vanliga fall när det kommer till flugspön med snabb aktion så är dom ofta tunga och har en hög "swing weight"; så är inte fallet med Truth Z! När Taylor Fly Fishing tagit fram Truth Z har de använt sig av avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en ultrasnabb återhämtning. Truth Z ger precisa kast både på korta och långa distanser, den genererar hög linhastighet och är otroligt lätt i handen. När Taylor Fly Fishing designade denna spöerie så snålade de inte på något när det kommer till konstruktion eller material. Taylor Truth Z är perfekt för den som vill kasta lite tyngre flugor och snabbt kunna lyfta linan ur vattnet för att t.ex snabbt kunna lägga fluga i den nya riktningen fisken vakade! Härligt fin svart klinga med matchande rullfäste. Från klass 7 kommer spöna med fighting butt. Just denna modell av Taylor Truth Z passar utmärkt för fisket efter gädda, bonefish, stripers, baby tarpon etc.
11.390,00 kr

Taylor Dynamix 9ft #6

Dynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Studie av krafter och rörelse. Dynamik är en gren av mekanik som hanterar effekten som krafter har på föremålets rörelse". Att denna spö serie då är just döpt till Dynamix är inte så konstigt, detta då Taylor verkligen lyckats kombinera kraft och rörelse i en perfekt symbios för att leverera ett grymt trevligt flugspö! Dynamix flugspön är byggda med en högkvalitativ kolfiberklinga. Så fort man plockar upp ett Taylor Dynamix flugspö i handen kommer man notera dess lätta vikt, styrka och en extremt låg svängvikt. Detta är ett otroligt prisvärt flugspö som väger lika lite som ett spö i ca 5ggr dyrare prisklass. Taylor Dynamix har en fast/medium-fast aktion med en medium-fast återhämtningshastighet. Klass #6 är perfekta för fisket efter öring, regnbåge m.m eller för kustfiskaren.
3.490,00 kr

Taylor Phenom MII 9ft #8

Phenom MII från Taylor Fly Fishing är ett flugspö är en uppdaterad version av den ursprungliga Phenom-serien. Här har Taylor Fly Fishing tagit alla de element som var fantastiska med den föregående serien och förfinat dem samt skapat ett spö som verkligen är ett fröjd att kasta med. Phenom MII är 20 % lättare och starkare än sin tidigare utgåva, med en tapering som bidrar till en medelsnabb aktion med mycket känsla. Taylor har lagt till deras populära graverade trä insats i rullfästet och AAA kork i klassisk stil. Spöets klinga har en underbar körsbärsröd färg. Rullfästet klarar av saltvatten och detta fina spö finns från klass 4 till 12. Från klass 8 så kommer spöt med fighting butt. Denna modell i klass #8 passar utmärkt för fisket efter gädda, bonefish, stripers etc.
6.190,00 kr

Taylor Phenom MII 8'6ft #4

Phenom MII från Taylor Fly Fishing är ett flugspö är en uppdaterad version av den ursprungliga Phenom-serien. Här har Taylor Fly Fishing tagit alla de element som var fantastiska med den föregående serien och förfinat dem samt skapat ett spö som verkligen är ett fröjd att kasta med. Phenom MII är 20 % lättare och starkare än sin tidigare utgåva, med en tapering som bidrar till en medelsnabb aktion med mycket känsla. Taylor har lagt till deras populära graverade trä insats i rullfästet och AAA kork i klassisk stil. Spöets klinga har en underbar körsbärsröd färg. Rullfästet klarar av saltvatten och detta fina spö finns från klass 4 till 12. Från klass 8 så kommer spöt med fighting butt. Denna modell passar perfekt för det lättare fisket i mindre strömmande vatten, så kallat smygfiske.
5.990,00 kr

Taylor Phenom MII 9ft #5

Phenom MII från Taylor Fly Fishing är ett flugspö är en uppdaterad version av den ursprungliga Phenom-serien. Här har Taylor Fly Fishing tagit alla de element som var fantastiska med den föregående serien och förfinat dem samt skapat ett spö som verkligen är ett fröjd att kasta med. Phenom MII är 20 % lättare och starkare än sin tidigare utgåva, med en tapering som bidrar till en medelsnabb aktion med mycket känsla. Taylor har lagt till deras populära graverade trä insats i rullfästet och AAA kork i klassisk stil. Spöets klinga har en underbar körsbärsröd färg. Rullfästet klarar av saltvatten och detta fina spö finns från klass 4 till 12. Från klass 8 så kommer spöt med fighting butt. Denna modell i klass #5 passar den tekniska öringfiskaren.
5.990,00 kr

Taylor Truth Z 9ft #4

Truth Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som har en otroligt snabb aktion som du antagligen aldrig tidigare varit med om. I vanliga fall när det kommer till flugspön med snabb aktion så är dom ofta tunga och har en hög "swing weight"; så är inte fallet med Truth Z! När Taylor Fly Fishing tagit fram Truth Z har de använt sig av avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en ultrasnabb återhämtning. Truth Z ger precisa kast både på korta och långa distanser, den genererar hög linhastighet och är otroligt lätt i handen. När Taylor Fly Fishing designade denna spöerie så snålade de inte på något när det kommer till konstruktion eller material. Taylor Truth Z är perfekt för den som vill kasta lite tyngre flugor och snabbt kunna lyfta linan ur vattnet för att t.ex snabbt kunna lägga fluga i den nya riktningen fisken vakade! Härligt fin svart klinga med matchande rullfäste. Från klass 7 kommer spöna med fighting butt. Just denna modell av Taylor Truth Z passar perfekt för det lättare fisket i mindre strömmande vatten, så kallat smygfiske.
10.790,00 kr

Taylor Truth Z 9ft #5

Truth Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som har en otroligt snabb aktion som du antagligen aldrig tidigare varit med om. I vanliga fall när det kommer till flugspön med snabb aktion så är dom ofta tunga och har en hög "swing weight"; så är inte fallet med Truth Z! När Taylor Fly Fishing tagit fram Truth Z har de använt sig av avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en ultrasnabb återhämtning. Truth Z ger precisa kast både på korta och långa distanser, den genererar hög linhastighet och är otroligt lätt i handen. När Taylor Fly Fishing designade denna spöerie så snålade de inte på något när det kommer till konstruktion eller material. Taylor Truth Z är perfekt för den som vill kasta lite tyngre flugor och snabbt kunna lyfta linan ur vattnet för att t.ex snabbt kunna lägga fluga i den nya riktningen fisken vakade! Härligt fin svart klinga med matchande rullfäste. Från klass 7 kommer spöna med fighting butt. Just denna modell av Taylor Truth Z passar den tekniska öringfiskaren.
10.790,00 kr

Taylor Anomaly Z 9ft #5

Anomaly Z från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är framtagen med hjälp utav avancerad grafenteknologi vilket gör denna spöserie otroligt lätt och tåligt samtidigt som det får en mycket låg "swing weight" och en blixtsnabb återhämtning. Spöets låga "swing weight" får t.ex #5 spöet att kännas som ett #4 flugspö. Tack vare den snabba återhämtningen kan du kvickt och enkelt lyfta linan ur vattnet för att snabbt kunna lägga ut flugan i ny riktning på vakande fisk. Samtliga spön i Taylor Anomaly Z serien har medium-fast aktion som ger dig otroligt god precision på både korta och långa distanser samtidigt som de är otroligt lätta i handen. Taylor Anomaly Z är perfekta för vårt nordiska torrflugefiske efter arter som t.ex öring, regnbåge, röding och harr.
10.690,00 kr

Taylor Dynamix 8'6ft #4

Dynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Studie av krafter och rörelse. Dynamik är en gren av mekanik som hanterar effekten som krafter har på föremålets rörelse". Att denna spö serie då är just döpt till Dynamix är inte så konstigt, detta då Taylor verkligen lyckats kombinera kraft och rörelse i en perfekt symbios för att leverera ett grymt trevligt flugspö! Dynamix flugspön är byggda med en högkvalitativ kolfiberklinga. Så fort man plockar upp ett Taylor Dynamix flugspö i handen kommer man notera dess lätta vikt, styrka och en extremt låg svängvikt. Detta är ett otroligt prisvärt flugspö som väger lika lite som ett spö i ca 5ggr dyrare prisklass. Taylor Dynamix har en fast/medium-fast aktion med en medium-fast återhämtningshastighet. Denna modell passar perfekt för det lättare fisket i mindre strömmande vatten, så kallat smygfiske.
3.490,00 kr

Taylor Series-1

Taylor Series-1 är en riktigt snygg anodiserad rulle med ett vattentät carbon bromssystem. Bromssystemet är ett av de lättaste systemen som bibehåller 100% vattentäthet.
Lagernivå:
Från 4.590,00 kr
Visar 22 av 22 produkter