Filtrera
Stäng

Tacky Fly Fishing

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Tacky Big Bug Fly Box

Tacky Big Bug Fly Box är en stryktålig ask med transparent lock och magnetlåsningssystem försett med en patenterat silikongummiinsats. Det är insatsen som får asken att särskilja sig då gummit har ett minne vilket gör att den håller flugorna mycket bättre över tiden. Asken är designad för lite större flugor i både foam och låsning.
349,00 kr

Tacky Dry Fly Box

Tacky Dry Fly Box är en tuff och slank ask med transparent lock och magnetlåsningssystem försett med en patenterat silikongummiinsats. Det är insatsen som får asken att särskilja sig då gummit har ett minne vilket gör att den håller flugorna mycket bättre över tiden. Rymmer drygt 160 small/medium flugor.
329,00 kr

Tacky Original Fly Box

Tacky Original Fly Box är en tuff och slank ask med transparent lock och magnetlåsningssystem försett med en patenterat silikongummiinsats. Det är insatsen som får asken att särskilja sig då gummit har ett minne vilket gör att den håller flugorna mycket bättre över tiden. Rymmer drygt 160 small/medium flugor.
289,00 kr

Tacky Tube Flypatch

Tacky Tube ger dig snabb tillgång till flugorna och är ett spännande alternativ till de traditionella flypatches som finns på marknaden. Dels får du luftcirkulation, flugorna är skyddade och foamet håller flugorna tryggt på plats. Perfekt när man exempelvis rör sig genom tät vegetation. Kan hängas i zinger eller lanyard.
199,00 kr