Filtrera
Stäng

Pro Lure

Pro Lure är ett Australiensiskt företag som specialiserat sig på att ta fram högkvalitativa fiskedrag för rovfiskare som abborre, gädda, gös m.m. I deras sortiment hittar du en rad supereffektiva beten, så som jiggar, wobbler, vibrator blades etc.

Beställ dina beten från Pro Lure av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Pro Lure XL Shad 20cm 50g

XL Shad från Australiensiska Pro Lure är en jigg som är speciellt framtagen för att fånga stor gädda och andra rovfiskar. Här får du en jigg som är tillverkad av slitstarkt gummi och som har en stor paddeltail vilket ger XL Shad en oerhört realistisk gång i vattnet samtidigt som den skapar mycket vibrationer i vattnet vilket väcker intresse hos rovfiskar. XL Shad har en skåra både på ryggen och buken vilket gör att den passar utmärkt för en offsetkrok men den fungerar även bra med en traditionell jiggskalle tillsammans med en stinger eller med shallowskruv. En jigg gäddan kommer att ha svårt att motstå!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Pro Lure Prey Minnow 16cm (5 pack)

Prey Minnow från Australiensiska Pro Lure är en jigg som är speciellt designad för att efterlikna en flyende betesfisk så realistiskt som bara möjligt. Och det lyckades verkligen Pro Lure med! Detta är en väldigt mångsidig jigg som går att rigga på många olika sätt. Jiggskalle, offsetkrok etc. Men vid vertikalfisket efter gädda och gös är den verkligen i sitt rätta element. Prey Minnow är superfina jiggar av hög kvalitet vi varmt kan rekommendera!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Pro Lure Paddle Grub 6,5cm (10 pack)

Paddle Grub från Australiensiska Pro Lure är en väldigt mångsidig paddeljigg som visat sig oerhört effektiv för fisket efter abborre. Dessa jiggar går att rigga med traditionellt jigghuvud men även offsetkrok. Paddle Grub är tillverkat av slitstarkt gummi som klarar av många hugg. Detta är jiggar vi varmt kan rekommendera för fisket efter abborre.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Pro Lure Grubtail 6cm (10 pack)

Grubtail från Australiensiska Pro Lure är en liten jigg på 6cm som passar perfekt till abborrfisket. Går utmärkt att rigga med mindre jiggskalle, dropshot etc. Jiggarna är tillverkade av slitstarkt gummi och levereras i 10 pack.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Pro Lure D36 Crank 3,6cm 4,1g

D36 Crank från Australiensiska Pro Lure är ett flytande, litet och knubbigt crankbait med en oerhört ettrig gång i vattnet. Väl beprövade i diverse fisketävlingar där dom tagit många första platser. Detta tack vare att dom allt som ofta fångar fisk över kilot. Trots D36 Crank låga vikt så har den väldigt goda kastlängder. Det tog totalt 18 månader för Pro Lure att blir klara med detta bete, och det var verkligen värt tiden! Pro Lure D36 Crank är ett måste i lådan för den seriösa abborrfiskaren. Just denna modell som heter D36 har ett simdjup på 1,6 - 2,0 meter.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Pro Lure S36 Crank 3,6cm 3,8g

S36 Crank från Australiensiska Pro Lure är ett flytande, litet och knubbigt crankbait med en oerhört ettrig gång i vattnet. Väl beprövade i diverse fisketävlingar där dom tagit många första platser. Detta tack vare att dom allt som ofta fångar fisk över kilot. Trots S36 Crank låga vikt så har den väldigt goda kastlängder. Det tog totalt 18 månader för Pro Lure att blir klara med detta bete, och det var verkligen värt tiden! Pro Lure S36 Crank är ett måste i lådan för den seriösa abborrfiskaren. Just denna modell som heter S36 har ett simdjup på 0,4 - 1,2 meter.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Pro Lure SF62 Pencil 6,2cm 3,4g

SF62 Pencil från Australiensiska Pro Lure är ett ytgående bete med en smal profil som skall efterlikna en flyende betesfisk vid ytan. Under sommaren när abborren jagar aktivt vid ytan är detta det perfekta valet! Fiska hem SF62 Pencil oregelbundet med små ryck, vevstopp och varierad invevningshastighet.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Pro Lure V35 Blade 3,5cm 4g

V35 Blade från Australiensiska Pro Lure är ett litet vibrator blade som fiskar oerhört effektivt. Fiskar som abborre blir snabbt intresserade av V35 Blade tack vare dess snabba vibrationer i vattnet. Trots den låga vikten har V35 Blade goda kastegenskaper tack vare dess perfekta viktning och kompakta form. Betet är även utrustat med två sylvassa trekrokar i storlek 14. Ett perfekt sökbete för abborrfisket!
Lagernivå:
Från 139,00 kr
Visar 8 av 8 produkter