Filtrera
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!
Stäng
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!

Maxel

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Maxel Rage R60H Black/Light Grey

Maxel Rage är en smidig havsfiskerulle som är fantastiskt skön att fiska med och är framtagen för dig som vill ha det bästa! Detta är en riktig slitvarg av väldigt hög kvalitet! Maxel Rage lämpar sig utmärkt för vrakfisket i Skandinavien eller för fisket i Nordnorge efter hälleflundra, torsk och stor sej. Den fungerar även utmärkt vid tropiskt havsfiske för slow och mechanical speedjigging. Rullarmen är extra lång och ett T-handtag för mer komfortabelt grepp. Rullen är även "Dual anodized" behandlad för att ge ett maximalt korrosionsskydd. Maxbroms på hela 15kg. Mer info nedan!
6.995,00 kr 4.897,00 kr

Maxel Sealion Limited Edition OSL08DH Light Grey/Black

Maxel Sealion är en smidig rulle med senaste tekniken och som är fantastiskt skön att fiska med. Är du ute efter en högutväxlad rulle för vrakfiske i Skandinavien, sej fiske i djupa rännan eller för fiske i Nordnorge efter brutala flundror och stor sej är detta rullen för dig. Funkar även utmärkt vid tropiskt havsfiske, jigging / speedjigging men är lite för högutväxlad för mechanical speedjigging. Maxbroms på hela 16kg. Här i en begränsad utgåva som bl.a har EVA-handtag, längre handtag och unika färgkombinationer som inte finns hos den vanliga Sealion modellen. Mer info nedan!
4.695,00 kr 3.287,00 kr

Maxel Transformer F50CH Titan

Maxel Transformer är en smidig havsfiskerulle som är fantastiskt skön att fiska med och är framtagen för dig som vill ha det bästa! Detta är en riktig slitvarg av väldigt hög kvalitet med "high speed" utväxling! Maxel Transformer lämpar sig utmärkt för vrakfisket i Skandinavien eller för fisket i Nordnorge efter hälleflundra, torsk och stor sej. Den fungerar även utmärkt vid tropiskt havsfiske, jigging/speedjigging men är lite för högutväxlad för mechanical speedjigging. Maxbroms på hela 22kg. Mer info nedan!
4.995,00 kr 3.497,00 kr