Filtrera
Stäng

Marc Petitjean

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

CDC Marc Petitjean (1 gram)

CDC fjädrar i mycket hög kvalite, sorterade i påse. Vill man ha den absolut bästa CDC fjädern så är detta det som gäller.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Dubbing klämma

Klämma till dubbingöglor
79,00 kr 75,00 kr

Dubbingnål

En vass och ganska kort dubbingnål. Perfekt att splica bindtråd med.
149,00 kr 139,00 kr

Dubbingtwister

En roterande dubbing spinnare som gör att du kan öppna och stänga din dubbingögla. Dessutom är den tillräckligt lång för att kunna vinkla undan från trådhållaren. Ett underskattat verktyg som vi varmt rekommenderar!
349,00 kr 299,00 kr

M.P Trådhållare

Som vanligt när det gäller produkter från Schweizaren Marc Petitjean är hållaren tillverkad i material av högsta kvalitet och försedd med en massa finesser. Trådhållaren har en extra hållare till spolen, som är fjäderbelastad, där man genom att flytta fjädern kan öka hållarens spänning mot spolen och även göra så att den passar spolar av olika storlek bättre. Istället för ett traditionellt rör för tråden, har Petitjeans trådhållare en fåra, som tråden ligger i. Denna design gör det lättare att använda olika typer av trådar och silke och det är lättare att använda grövre typer av bindmaterial än om man har en trådhållare med ett rör. Dessutom är "röret" försett med hakar som gör det enklare och smidigare att göra och binda fast dubbingöglor för dubbing, cdc och likannde.
749,00 kr 729,00 kr

Magic Tool

Ett måste för dig som binder med CDC. Marc Petitjean blev lite av en pionjär i CDC fjäder djungeln. Hans Magic Tool underlättar avsevärt när du ska få ut det mesta ur CDC materialet. Klicka på länken nedan för att se hur man använder Magic Tool.
439,00 kr

Magic Tool Magnum

Samma princip som Magic Tool, fast med klämmor modell större. Det perfekta verktyget när du vill binda gädd- eller saltvattensflugor med marabou, flash och andra större material.
519,00 kr 439,00 kr

Magic Tool Micro

Verktyget som skapade uppståndelse i flugbindarvärlden när den lanserades. Bind CDC flugor som du aldrig gjort tidigare och dessutom utan krångel. Verktyget kan användas till alla sorters flugor och material, det är bara fantasin som sätter gränserna på vad du kan använda den till. Just den här modellen är den minsta, för mindre fjädrar eller material. Till dom mindre flugorna.
299,00 kr 279,00 kr

Magic Tool Stacker

Det finns gott om s.k hairstacker på marknaden och gemensamt med dem alla är att det är konstruerade för hjorthår eller andra styva hårmaterial. Den här varianten är konstruerad att ta alla typer av hår och dessutom med en inbyggd trimmer för att trassla upp och klippa i materialet.
299,00 kr

Marc Petitjean Hackeltång

Marc Petitjean hackeltången är designad för att hålla upp till 3st CDC fjädrar samtidigt med hjälp av den längsgående fjädern.
319,00 kr 299,00 kr

Petitjean/Slittad foam/Fler storlekar

Högkvalitéask från Marc Petitjean. Snittad foam att fästa flugorna i. Plast ask med klart lock.
129,00 kr 119,00 kr

Swiss Wise Master Version

Detta städ är det mest genomtänkta städet på marknaden.Med alla dess funktioner och finesser så kan du ocksåbli en profisionell flugbindare som har allt du kan tänka dej.Varje sak på städet har sin unika funktion som lämpar sig olika bra för olika flugor.Man kan rotera städet, vrida och vända. Det enda som hindrar är din fantasi. Master-verisionen av Swiss Vise är det städ med mest variationsmöjligheter. Du kan använda städet både med C-clamp eller pedistal.
7.999,00 kr

Verktygset 10-70

Ett verktygset där man får en samlig av de bästa flugbindningsverktygen på marknaden.
2.199,00 kr 1.799,00 kr

Whipfinish

En roterande whipfinish av högsta kvalité. Särskilt lämpad för små krokar.
349,00 kr 299,00 kr