Filtrera
Stäng

Intech

Intech är ett företag som grundandes 2016 i Charkiv, Ukraina och som har har specialiserat sig på att ta fram fiskeprodukter av hög kvalité till en rimlig peng! Mycket av deras produkter är influerade ifrån den Japanska marknaden där man vill ta fram ruggigt fina och tåliga fiskeprylar för predatorfisket. I Intechs sortiment hittar du allt ifrån jiggar, krok och jiggskallar till högkvalitativa fiskelinor!

Beställ dina fiskelinor, beten och andra tillbehör från Intech av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Intech First Braid X4 Green 100m

First Braid X4 från Intech är mångsidig och modern flätlina som är framtagen för ge hög kvalité till ett rimligt pris! Intech First Braid X4 fungerar utmärkt för både nybörjare och fiskeproffsen. Här har Intech använt sig av material och teknologier som man hittar i betydligt dyrare flätlinor på marknaden. First Braid X4 är en långkastande lina som är uppbyggd på fyra stycken sammanflätade fibrer som gör linan stark och nötningstålig med minimal stretch. Detta är en väldigt prisvärd flätlina som passar perfekt för dig som inte vill lägga ut en förmögenhet på dina fiskeprylar men ändå vill ha bra grejer! Varje förpackning levereras med 100 meter flätlina.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Intech Slim Shad 10cm (5 pack)

Intech Slim Shad är en långsmal jigg som blivit väldigt populär för fisket efter stor abborre och gös! Trots den långsmala kroppen så ger Slim Shad intrycket av en knubbig och bulkig jigg vilket blir ett skrovmål för en hungrig rovfisk. I ryggen på Intech Slim Shad är det en skåra för offsetkrok vilket gör att dessa jiggar passar perfekt när du vill fiska helt vasskyddat. Däremot fungerar självklart Slim Shad utmärkt med en traditionell jiggskalle. Samtliga jiggar är behandlade med kräftdoft för att ge extra mycket attraktion till fisken.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Intech Long Heel 7,5cm (8 pack)

Intech Long Heel är en jigg som visat sig ruggigt effektiv vid fisket efter abborre, gös m.m. Detta är väldigt prisvärda jiggar som håller hög kvalité men som inte kostar skjortan! Den långa och smala paddelstjärten ger Long Heel en väldigt förförisk och pulserande gång i vattnet när den simmar fram. Dessa jiggar har även en räfflad kropp vilket ger små vibrationer i vattnet vilket rovfiskar snabbt lägger märke till. I ryggen på Intech Long Heel är det en skåra för offsetkrok vilket gör att dessa jiggar passar perfekt när du vill fiska helt vasskyddat. Däremot fungerar självklart Long Heel utmärkt med en traditionell jiggskalle. Samtliga jiggar är behandlade med kräftdoft för att ge extra mycket attraktion till fisken.
Lagernivå:
Från 49,00 kr
Visar 3 av 3 produkter