Filtrera
Stäng

Håvar/Håvskaft

Håv är ett måste till många olika metoder inom sportfisket. Predatorfiskaren som riktar sitt fiske efter gädda och gös väljer en större håv som matchar målet - en grov fisk. Håvar finns som kompletta där då på vissa modeller kan fälla håvbygeln så att den tar mindre plats i exempelvis din båt eller kajak. Abborrfiskaren väljer en mindre håv som vid streetfishing har ett längre håvskaft (detta köper du ofta separat). Metaren, oavsett om det rör sig om traditionellt mete eller specimenmete har alltid håv i sin packning. Håvgarn med dess bygel finns som runda, ovala och triangulära. Större maskor är ett bra val om du fiskar i strömmande vatten eftersom vattnet inte ”bromsar” garnet lika mycket. Gemensam nämnare för alla är att gummerat håvgarn är skonsamt mot fiskens slemskikt, välj detta om du kör catch & release.

Beställ din fiskehåv för mete av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Mikado Cat Territory Floating Keepnet 55x90cm

Mikado Cat Territory Floating Keepnet är ett förvaringsnät som tackvare sin skumfyllda öppning är flytande. Detta gör det enkelt att förvara fisken i vattnet. Mikados keepnet är också utrustat med en ficka i botten där man kan lägga i en tyngd, så det håller sig rakt och på plats.
499,00 kr 449,00 kr

Mikado Keepnet Rubber Net 40x250cm

Professionellt keepnet i hög kvalité utrustad med gummerat när för skonsam hantering av fisk samt justerbart fäste för att kunna ända vinkeln på öppningen. Utrustad med standardgänga för applicering av bankstick.
429,00 kr 339,00 kr

Mikado Sensual Net Pole NG

Mikado Sensual Net Pole NG är ett teleskopiskt håvskaft för applicering av separat håvnät. Tillverkad med standardgänga som passar de flesta håvnät och har ett "anti-slippery grip".
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Westin W3 C&R Landning Net

Westin W3 Catch and Release håvarna är genomtänkta produkter med massor av smarta funktioner som man inte vanligtvis ser hos andra håvar. Håven har självklart "rubber mesh" nät som är knutlöst vilket är väldigt skonsamt mot fisken. Det sitter även ett ingraverat måttband i handtaget så du enkelt kan mäta fisken på några sekunder. Perfekt håv för riktigt stora gäddor och gösar. Tummen upp Westin!
Lagernivå:
Från 899,00 kr

Mikado Cat Territory Floating Keepnet 40x60cm

Mikado Cat Territory Floating Keepnet är ett förvaringsnät som tackvare sin skumfyllda öppning är flytande. Detta gör det enkelt att förvara fisken i vattnet. Mikados keepnet är också utrustat med en ficka i botten där man kan lägga i en tyngd, så det håller sig rakt och på plats.
389,00 kr 349,00 kr

Mikado Landing Net Head 60x50cm 5mm

Mikado Landing Net Head är en håv vars ram är lätt samt att håvnätet är gummerat vilket är väldigt skonsamt mot fisken. Detta gör det till en perfekt Catch & Release håv. Håven har en stark konstruktion, vilket säkerställer att den klarar av att hantera större fiskar. Levereras utan håvskaft.
249,00 kr 229,00 kr

Colmic Common Gumma Carpa Håv 60x51cm 10mm

Colmic Common Gumma Carpa är en håv vars ram är lätt samt att håvnätet är gummerat vilket är väldigt skonsamt mot fisken. Detta gör det till en perfekt Catch & Release håv. Levereras utan håvskaft.
399,00 kr 349,00 kr

Mikado Tournament Keepnet 55/50cm (3-4m)

Professionellt keepnet i hög kvalité utrustad med justerbart fäste för att kunna ända vinkeln på öppningen. Utrustad med standardgänga för applicering av bankstick.
Lagernivå:
Från 299,00 kr

Fällbar håv

Fällbar håv med 60 cm långt skaft. Knutlöst nät. Handtag i softgrip. Hela håvramen viks in över skaftet vid transport.
399,00 kr 379,00 kr

Berkley URBN Net Head

Berkley URBN Net Head är en håvram som har ett gummerat håvnät vilket dels är väldigt skonsamt för fisken vid catch and release samt att krokar inte trasslar in sig i nätet på samma sätt som ett klassiskt håvnät. Gumminätet är även snabbtorkande och fångar inte upp odörer vilket resulterar i att man slipper lukta fisk när man knatar runt i stan och fiskar. Håvramen har en något böjd design för att underlätta att få rätt vinkel på håven när man ska landa fisken på högre höjder så som kajkanter, bryggor m.m. Observera att detta endast är håvramen och håvskaft behöver köpas separat.
490,00 kr 479,00 kr

Håv vikbara

Håvarna har 60 cm långa skaft och knutlöst nät på en håvram som enkelt viks in över skaftet. Handtag i mjukt och halkfritt material.
Lagernivå:
Från 399,00 kr

Berkley URBN Flip Net

Berkley URBN Flip Net är en fiskehåv med teleskopiskts håvskaft och vikbar håvram som är speciellt framtagen för street fishing men den fungerar även utmärkt för annat fiske. Håvramen fälls enkelt upp i en enda rörelse vilket gör att du bara på några få sekunder har håven redo för att landa din fångst. Håvskaftet som är teleskopiskt går att reglera mellan 140-190cm långt vilket kan behövas om man står högt upp ifrån vattenytan och inte kommer åt med en vanlig håv. Håven är även försedd med en hake så du kan fästa den på t.ex din väska eller i ett bälte. Berkley URBN Flip Net har ett gummerat håvnät vilket dels är väldigt skonsamt för fisken vid catch and release samt att krokar inte trasslar in sig i nätet på samma sätt som ett klassiskt håvnät. Gumminätet är även snabbtorkande och fångar inte upp odörer vilket resulterar i att man slipper lukta fisk när man knatar runt i stan och fiskar. Håvramen har en något böjd design för att underlätta att få rätt vinkel på håven när man ska landa fisken på högre höjder så som kajkanter, bryggor m.m.
779,00 kr 759,00 kr

Berkley URBN Stash Net Handle

Berkley URBN Stash Net Handle är ett teleskopiskt håvskaft som endast blir 60cm långt när den är hopfälld och är speciellt framtagen för street fishing men den fungerar även utmärkt för annat fiske. Ett perfekt håvskaft när man ska landa fisken på högre höjder så som kajkanter, bryggor m.m när man behöver extra lång räckvidd. Berkley URBN Stash Net Handle är även försedd med en hake så du kan fästa den på t.ex din väska eller i ett bälte.
Lagernivå:
Från 849,00 kr

Berkley URBN Stash Net Head

Berkley URBN Stash Net Head är en håvram som går att vika ihop vilket gör den superkompakt och smidig vid transport och förvaring. Berkley URBN Stash Net Head är kompatibel med URBN Utility Net Bag. Håvnätet är gummerat vilket dels är väldigt skonsamt för fisken vid catch and release samt att krokar inte trasslar in sig i nätet på samma sätt som ett klassiskt håvnät. Gumminätet är även snabbtorkande och fångar inte upp odörer vilket resulterar i att den inte luktar fisk. Observera att detta endast är håvramen och håvskaft behöver köpas separat.
235,00 kr 229,00 kr

Vikbar håv

Triangelformad håvram med finmaskigt nät. Vikbar och i två olika längder − 150 och 220 cm.
Lagernivå:
Från 529,00 kr

Greys Safe System Vikbar håv

Greys Safe System är en vikbar och teleskopisk påkostad lättviktshåv med gummerat nät och smart konstruktion, som gör den enkel transportera. Förstärkta hörn och stadig bygel. Dimensioner från 50 till 70 centimeter, längder mellan 120 och 240 centimeter.
Lagernivå:
Från 489,00 kr