Filtrera
Stäng

Gulff

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Gulff Classic Clear

Gulff Classic Clear är ett UV-lim som framförallt används för huvuden, ryggar och kroppar vid flugbindning. Det här limmet särskiljer från de flesta andra på marknaden genom att vara kladdfria! Classic Clear innebär att det är transparent. Flaskan innehåller 15ml.
249,00 kr 239,00 kr

Gulff Aquafix ECO

Aquafix Eco användst för att täta och fixa läckor, revor och hål. Denna vattentäta produkt kan användas för vadarbyxor, alla obelagda eller PU-belagda tyger, nylon, kanvas, tekniska tyger, gummi, badmadrasser, regnkläder, revor, ryggsäckar och hängslen. Aquafix Eco är också lämplig för användning på Silnylon eller andra silikonbaserade material. Det härdar till en tålig, mycket flexibel gummiyta med utmärkt motståndskraft mot kyla och värme. Och det bästa av allt, dess ECO-påverkan livslängd är lång; icke-giftig, icke-brännbar, lösningsmedelsfri, nästan helt luktfri på grund av bristen på skadliga kemikalier, all frakt från kvalificerade, ekologiskt hållbara förpackningar och frakt, och säker för sina användare.
149,00 kr 139,00 kr

GULFF Clear Resin Flexman 15ml

GULFF Clear Resin Flexman är valet för dig som vill ha en traditionell lack fast med lite mer flex och mjukare finish som inte spricker. Ett väldigt starkt lack som står emot predatorer med vass garnityr i käften. Funkar kanon till räkimitationer, streamers och avslut på huvuden. 100% kladdfri! Härdar på 3-4 sekunder.
249,00 kr 239,00 kr

Gulff Fatman Clear

Gulff Fatman Clear är ett UV-lim som framförallt används för huvuden, ryggar och kroppar vid flugbindning. Det här limmet särskiljer från de flesta andra på marknaden genom att vara kladdfria! Gulff Fatman Clear är tjockare än den som kallas klassisk och perfekt när man vill bygga upp en kropp eller ett större huvud. Clear innebär att det är transparent. Flaskan innehåller 15ml.
249,00 kr 239,00 kr

GULFF Clear Resin Thinman 15ml

GULFF Clear Resin Thinman är en klarlack, 100% kladdfri! Tunn utan att bli för rinnig, ger snygg finish och täcker/fyller inte detaljer på din fluga. Härdar på 3-4 sekunder.
249,00 kr 239,00 kr

GULFF Varnish

GULFF Varnish är ett snabblim för flugbindning. Med UV lampans hjälp så stelnar limmet på 3-4 sekunder! Nästan helt luktfri, 100% kladdfri och en pensel för applicering ingår.
169,00 kr 159,00 kr
Visar 6 av 6 produkter