Filtrera
Stäng

Geecrack

Geecrack är en Japansk betestillverkare som specialiserat sig på att ta fram supereffektiva och realistiska beten för fisket efter arter som abborre, gädda och gös. Samtliga beten från Geecrack är av högsta kvalité!

Beställ dina beten och jiggar från Geecrack av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Geecrack Neko Hack (12 pack)

Neko Hack från Japanska Geecrack är en patenterad pryl som kommer underlätta oerhört mycket för dig som fiskar med Neko riggar. Med dessa piggar kommer du aldrig behöva använda små gummiband eller sleeves igen. Geecrack Neko Hack underlättar även när man använder sig av jiggar i udda former där t.ex ett gummiband inte fungerar att använda. Tryck igenom en pigg i mitten på din jigg för att skapa en ingångshål för din krok. Den andra änden av piggen kommer att fungera som ett "ankare" på motsatt sida av jiggen och säkerställer att piggen inte lossnar. Spana gärna in filmen nedan där Geecrack går igenom hur Neko Hack fungerar.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Geecrack Dumbbell Worm 7cm (8 pack)

Dumbbell Worm från Japanska Geecrack är en maskliknande jigg som är speciellt framtagen för fisket med antingen Down Shot Rig eller Wacky Jig Head. Men testa gärna att fiska den vid traditionellt dropshotfiske också. "Armarna" på jiggen fladdrar förföriskt i vattnet och skapar turbulens när den simmar fram vilket får rovfiskar som t.ex abborre att snabbt lägga märke till betet. Låt Dumbbell Worm sjunka till botten, lyft upp den lite med spötoppen och låt den sjunka igen. Kombinera denna teknik med små spöknyck och du kommer ha ett bete som rör sig helt fantastiskt i vattnet! Rigga kroken igenom den runda mittsektionen. Dumbbell Worm är tillverkad av slitstarkt S.A.F gummi som innehåller saltimpregnering, aminosyror och ett starkt doft- och smakmedel av räka för att ge en extra hög attraktion för fisken.
Lagernivå:
Från 119,00 kr
Visar 2 av 2 produkter