Filtrera
Stäng

Gan Craft

Gan Craft är ett Japanskt varumärke som specialiserat sig på att ta fram exklusiva och hållbara sportfiskeprodukter! I Gen Crafts sortiment hittar du fiskespön, rullar och beten. Är du på jakt efter fiskedrag som wobblers, jiggar, spinnare m.m från Japan av högsta tänkbara kvalité så kan vi varmt rekommendera Gan Craft.

Beställ dina beten och fiskedrag från Gan Craft av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Gan Craft Jointed Claw 178 Spare Tail

Extra tails av hög kvalité som är framtagna att fungera tillsammans med Jointed Claw 178 från Japanska Gan Craft. Perfekt om du tappat en tail eller om du vill gör en custom modell av ditt bete.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Gan Craft Jointed Claw 178 Slow Sink 57g

Jointed Claw 178 från Japanska Gan Craft är ett swimbait som blivit känt runt om i världen för sin fantastiska "S-gång". Denna wobbler är fylld med verklighetstrogna detaljer och har en otrolig finish. På en stadig hemtagning simmar Jointed Claw 178 med en av de mest graciösa S-kurvorna på marknaden. Med en långsammare hemtagning kan du få till en något mer ettrig presentation genom att blanda i lite twitching. Låt gärna Jointed Claw simma ner hela vägen till botten och dra till för att imitera ätande fisk. Gan Craft Jointed Claw 178 är byggd med premiummaterial och är ett signum för kvalitet och precision. Detta är ett bete som är perfekt för vårat svenska gäddfiske och har fångat många fina fiskar. Betet tillverkas och handmålas i Japan.
Lagernivå:
Från 699,00 kr
Visar 2 av 2 produkter