Filtrera
Stäng

Fjäderringar

En viktig detalj inom sportfisket är valet av fjäderring. Speciellt när är på jakt efter större predatorer som gädda. Havfiskaren som verkligen vill fånga exemplvis större hälleflundra eller gråsej bör inte tumma på valet av fjädringar. Här bör du välja ringar som tål det lilla extra. Fjädringar som under fight inte deformeras. För visst vill man få syna sin drömfisk? Dessutom är det inte speciellt schysst för fisken om man skulle råka använda en undermålig produkt som brister eller rätas ut.

Fjäderringar finns i som det mesta inom fisket i många modeller och storlekar. Använda gärna en fjäderringstång som underlättar vid byte eller tackling. En så kallad "big game plier" är mer eller mindre ett måste när det gäller grövre och starkare fjäderringar.

Tropiskt fiske efter muskulösa arter som giant trewally, yellowfin tuna, wahoo och kingfish kräver även de av förklarliga skäl starka fjäderringar.

Beställ dina fjäderringar till havsfiske av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Darts Fjäderringar

Darts Fjäderringar är rostfria fjäderringar av högsta kvalité. Avfasad kant.
Lagernivå:
Från 45,00 kr

Darts Fjäderringar X-Strong

Kraftig tråd i specialhärdat stål gör Darts Fjäderringar X-Strong perfekta för grovt gäddfiske, specimen och alla andra typer av ”big game”-fiske, där man behöver mer styrka än vanligt.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

BKK Solid Ring-51

Solid Ring-51 från BKK är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för att undvika rost. Extremt starka och pålitliga ringar som går att applicera på mängder av olika fisken så som havsöring med genomlöpare med de mindre storlekarna, men även havsfiske och tropiskt fiske med de större storlekarna.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

BKK Split Ring (7-20 pack)

Fjäderringar från BKK som är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål vilket gör att dom inte rostar. Precisionssmidning och härdning optimerar styrka och elasticitet. Fin kemisk polering jämnar ut alla vinklar för att förhindra att linan skadas. Dessa fjäderringar är oerhört starka och de större storlekarna fungerar bra för havsfiske och tropiskt fiske.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Mikado Fjäderring Strong (10 pack)

Starka fjäderringar från Mikado gjorda i Black nickel som fungerar till alla möjliga typer av fisken. Perfekta att ersätta gamla eller bara uppdatera de tidigare för bättre styrka.
Lagernivå:
Från 35,00 kr

Wiggler Forged Stainless Split Rings (4-19 pack)

Rostfria fjäderringar av hög kvalité från Wiggler.
Lagernivå:
Från 26,00 kr