Filtrera
Stäng

Enrico Puglisi

Enrico Puglisi, inte en pop sångare! Denna saltvattens-guru är född och uppvuxen på Sicilien men flyttade 1980 till Usa, där upptäckte han flugfisket och flugbindningen. Han tvingade sig att lära sig engelska igenom att läsa amerikanska fisketidningar. Under början av 90 talet så började Enrico att experimentera med mer hållbara syntetmaterial och resten är historia. Idag är material som EP fiber & Anadromus Brush moderna klassiker.

Med åren har fler varianter av "brushes" tillkommit såsom Ep brush Tarantula,  Ep brush wooly critter etc. Oavsett om du binder baitfish & streamers till havsöring eller stora gädd- & tarponflugor så finns det garanterat en EP fiber eller brush som passar. Man kan även använda vissa av dessa borstar till lax- och steelheadflugor.

Beställ flugbindningsmaterial från Enrico Puglisi av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

EP Wooly Critter Brush

EP Wooly Critter Brush är ungefär 1cm bred och används framförallt till räkimitationer, mindre krabbor och liknande mönster.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

EP Silky Fibers

EP Silky Fibers är ett mjuk och ytterst levande konstfiber. Fibrerna är tunnare än den traditionella EP-fibern. I motsats till motsvarande naturprodukter suger inte Silky Fibers alls i sig vatten. Ett bra val från havsflugor till laxflugor när man vill få stora flugor mera levande. Förutom fiskimitationer lönar det sig att pröva på fibrerna även som ryggmaterial i räkimitationer. Fibrernas längd ca 20 cm.
Lagernivå:
Från 107,00 kr
Visar 2 av 2 produkter