Filtrera
Black Weekend startar på torsdag 26/11
Stäng
Black Weekend startar på torsdag 26/11

Drennan

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Drennan Crystal Avon

Detta är det ultimata flötet för fiske i strömmande vatten. Den höga bärigheten som ligger centrerat högt upp i flötet gör att den håller sig stabil även i turbulent vatten. Flötet fixeras med hjälp av flötesstoppers.
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Drennan Double Strength - 50m

Drennan Double Strength är omtyckt både som tafsmaterial till fluga och mete samt vinterfisket. Drennan Double Strength är en avancerad lina med unika egenskaper. Mycket jämn och exakt diameter. Hög knutstyrka. Otroligt slitstark och mycket stum. Absorberar inte vatten och behåller därför sin styrka under hela fisket. Vid vinterfiske behåller linan sin mjukhet.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Drennan Esox Pikeflex 12ft 3,25lbs

Drennan E-SOX Pikeflex är lätta och välbalanserade spön med FUJI rullfäste och SIC spöringar. Klingan har en rejäl ryggrad och en progressiv aktion. Då spötoppen är aningen mjukare, känner du minsta lilla rörelse från ditt bete. Det går utmärkt att använda sig utav lättare beten för t.ex abborre men även för större wobblers etc efter Gädda. Dessa spön är extremt populära för Gäddmete. Klarar kastvikter upp till 225 gram.
2.139,00 kr 1.999,00 kr

Drennan Isotopes

Två lysstavar (isotoper som alltid lyser) som används för nappindikering på spöt. Sju gånger två stycken fästen med olika diametrar för quiver- eller spötoppar. Isotopen sitter i 90° vinkel mot spöet för bästa visualitet.
429,00 kr 399,00 kr