Filtrera
Stäng

Deps

Deps är ett varumärke som grundades 1996 av Kazumasa Okumura. Företaget ligger strax utanför Kyoto i Japan, bara några minuter ifrån den ökanda sjön Lake Biwa där världsrekordet är på Largemouth Bass är fångad. Från dag ett har det varit Deps vision att designa och ta fram produkter som hjälper alla sportfiskare världen över att fånga stora rovfiskar. Deps är mest kända för deras glide baits och då framförallt Slide Swimmer 175 och 250. Här får du Japansk kvalité rakt igenom där samtliga beten har oerhört fin finish!

Beställ dina beten från Deps av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Deps Slide Swimmer Slow Sink 17,5cm 80g

Slide Swimmer från Japanska Deps är ett långsamt sjunkande swimbait och som är en ny upphottad och förbättrad version av klassikern Butch Brown. Slide Swimmer är tillverkad av oerhört stryktålig ABS-plast vilket gör att den klarar av riktigt tuffa hugg utan att gå sönder. Invärtes är Slide Swimmer utrustad med en fjädervikt i fronten av kroppen vilket ger ett svagt "knackande" vid snabb hemtagning samtidigt som den skapar subtila vibrationer vid spinnstopp. Detta gör att rovfiskar som gädda snabbt lägger märke till betet och får svårt att motstå att hugga. Längst med utsidan på Slide Swimmer sitter det ett supermjukt och borttagningsbart "silikonskin" som gör att man kommer åt viktningssystemet på betet, vilket gör att du kan reglera sjunkhastigheten beroende på fiskesituation. Tack vare att betet är ledat så får den en väldigt slingrande, realistisk och förförisk gång i vattnet som gäddor verkligen älskar! Detta är grymt fina Japanska swimbaits av högsta kvalité vi varmt kan rekommendera!
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Deps Sakamata Shad 10cm (8 pack)

Sakamata Shad är en jigg från varumärket Deps som är designad och tillverkad i Japan. Jiggarnas starka gummi innehåller salt som gör jiggen något tyngre än vanliga jiggar vilket resulterar i att man lättare kan fiska av djupare vatten i kombination med att man får bättre och längre kast. Sakamata Shads unika kroppsform och hydrodynamisk profil har ett har lågt vattenflödesmotstånd vilket ger jiggen en oerhört fin sida-till-sida gång när den simmar i vattnet, även vid minsta lilla twitch på spötoppen. De utåtbuktade fenorna tillsammans med jiggens unika huvudform gör att jiggen simmar uppåt med huvudet vilket skall efterlikna en liten betesfisk som i panik försöker fly från rovfiskar. Fenorna stabiliserar även Sakamata Shad vid vevstopp vilket gör att den faller perfekt horisontellt samtidigt som saltet inuti jiggens buk får den att få en subtilt vickande gång. Samtliga jiggar har en skåra inuti sig för att underlätta montering av offsetkrok vilket gör dessa jiggar perfekta när du vill fiska på platser med mycket vegetation och ha en "weedless" presentation. Vid fiske med offsetkrok rekommenderar vi att du använder dig utav storlek #4/0. Grymt trevliga jiggar för t.ex abborrfisket som vi varmt kan rekommendera!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Deps Bullflat 9,5cm (6 pack)

Bullflat från Japanska Deps är en jigg som skall efterlikna den mindre betesfisken Bluegill (blågälad solabborre) vilket är en väldigt populär födokälla för rovfiskar som t.ex Largemouth Bass. Dessa jiggar har en otroligt fin rörelsegång i vattnet och är behandlade med doft och smak från kräfta vilket gör att rovfiskar som exempelvis abborre får oerhört svårt att motstå att hugga. Jiggarna är tillverkade av ett extremt mjukt men slitstarkt gummi som innehåller 20% salthalt vilket gör att dom får en väldigt naturligt fallande gång i vattnet. Den räfflade kroppen, paddelsvansen och de små spröten skapar mycket vibrationer och turbulens i vattnet vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till jiggen. Deps Bullflat är en mångsidig jigg som går att rigga på många olika sätt; jiggskalle, texas- och carolinarig, dropshot etc. Vi rekommenderar att du använder storlek #4/0 på offset krok till Bullflat. Detta är grymt trevliga jiggar vi varmt tipsar alla abborrfiskar om!
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Deps Deathadder Shad 10cm (6 pack)

Deathadder Shad från Japanska Deps är en maskliknande jigg med paddeltail vilket gör att den skapar mycket turbulens och flyttar mycket vatten när den simmar hem. Detta är en oerhört mångsidig jigg som går att rigga på väldigt många olika sätt; jiggskalle, texas rig, wacky rig, traditionellt jigghuvud etc. Den räfflade kroppen gör även att Deathadder Shad skapar små vibrationer i vattnet vilket rovfiskar som abborre snabbt lägger märke till. Jiggarna är tillverkade av supermjukt gummi med 20% salthalt i sig vilket ger jiggen ett väldigt naturligt fall i vattnet. Dessa jiggar är även behandlade med doft- och smakmedel från kräfta vilket gör att t.ex abborren snabbare lägger märke till betet och blir mer huggvillig. Oavsett om du vill fiska hem Deathadder Shad snabbt eller långsamt så kommer den fungera utmärkt hur du än väljer att fiska hem den. Detta är grymt heta jiggar för abborrfisket vi varmt kan rekommendera! Använd storlek #3/0 eller #4/0 på krok för bästa riggning.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Deps Deathadder 10cm (8 pack)

Deathadder från Japanska Deps är mångsidig jigg som kommer hjälpa dig att fånga abborre. Dessa jiggar har väldigt lockande och förförisk gång i vattnet och går att rigga på väldigt många olika sätt. Deathadder har en väldigt enastående och verklighetstrogen kropp som simmar fram genom vattnet likt en liten betesfisk och där den lilla svansen skapar små och snabba vibrationer vilket gör att abborren snabbt lägger märke till jiggen. Även den ribbade kroppen hjälper till att skapa turbulens och vibrationer i vattnet. Varje jigg är har en skåra i sig för att montera offsetkrok vilket gör den "ultra-weedless" som kan vara oerhört viktigt när man fiskar på platser med mycket vegetation i vattnet. Deathadder är tillverkad av extremt mjukt gummi som innehåller 25% salthalt vilket resulterar i att jiggarna får en oerhört fin och naturtrogen fallande gång i vattnet. Använd Deathadder för dropshot, texas- och carolinafiske, Ned Rig etc. Möjligheterna är oändliga! Till denna 10cm storlek av Deathadder rekommenderar vi att du använder storlek #1 eller #1/0 på krok.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Deps B Custom Chatter 14g

B Custom Chatter från Japanska Deps är ett chatterbait av högsta kvalité som passar utmärkt för vårt svenska fiske efter arter som abborre, gädda m.m. Detta bete gör mycket turbulens i vattnet där den flyttar stora mängder vatten och skapar ett metalliskt klickande ljud som gör att rovfiskar snabbt lägger märke till betet. Det perfekt balanserade jigghuvudet i kombination med bladet längst fram på betet gör att betet hamnar i en sådan vinkel att den minskar risken oerhört mycket att fastna i vegetation och annat på botten, då skeden "stöter" bort objektet, vilket gör B Custom Chatter lite av ett vasskyddat drag. B Custom Chatter är även utrustat med en högkvalitativ gummikjol som simmar fram förföriskt i vattnet för att ge en extra hög attraktion. Bladet går att justera efter hur man vill få sin B Custom Chatter att bete sig i vattnet. Lutar man försiktigt bladet bakåt får man en mer "stabil" gång i vattnet, men om man böjer förmycket så kommer man tappa gången helt. Så var noggrann! Montera gärna fast valfri jigg på ditt B Custom Chatter för att den den ytterligare en dimension av attraktion för abborren och gädda.
Lagernivå:
Från 179,00 kr
Visar 6 av 6 produkter