Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Effzett Pike Rattlin Spinnerbait 56g

Effzett Pike Rattlin Spinnerbait från tyska DAM är ett riktigt grymt spinnerbait för gäddfisket. Betet är utrustat med ett flertal rasselkulor vilket ofta retar gäddan till hugg. Spinnerbaitet är byggt på en 1,2mm rostfri ståltråd som är utrustad med två stycken coloradoskedar samt stor och synlig flashkjol samt en sylvass enkelkrok. Ett måste i alla gäddfantasters fiskelåda!
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Madcat Braid Scissor DLX

En liten och behändig sax av hög kvalitet som fungerar perfekt att klippa dina fiskelinor med, oavsett om du använder flätlina, nylon eller fluorocarbon.
159,00 kr 119,00 kr

DAM Pannlampa (USB-laddning)

Pannlampa från DAM som man enkelt laddar med en USB-sladd. Pannlampans band är justerbart vilket gör att den passar alla huvudstorlekar. Den har även en inbyggd sensor som startar lampan vid rörelser (vinka framför lampan för att starta/stänga av den), men det finns även en manuell av/på knapp. Lampan är 3W LED och har tre olika ljusstyrkor man enkelt switchar mellan.
399,00 kr 299,00 kr

Effzett Longhorn RTF 11cm 12g

Effzett Longhorn RTF (Ready to fish) är en färdigriggad jigg med en jiggskalle speciellt designad för denna jigg för att ge bästa tänkbara passform, vikt och krokplacering. Denna jigg går lika bra att kasta med som att köra vertikalfiske från båt. Denna storlek är perfekt för abborre, gös eller lättare gäddfiske. Väldigt fina jiggar som är tillverkade av slitstarkt gummi som har en väldigt förförisk gång i vattnet.
Lagernivå:
Från 25,00 kr