Filtrera
Stäng

CWC

CWC grundades 1992 och är en distrubitör av utvalda fiskeredskap till predatorfisket. Idag är dom en av de ledande inom sitt fält i Skandinavien. Deras mål är att förse marknaden med specialinriktade produkter av hög kvalitét. Från CWC har vi fått riktiga dräpare som Buster Jerk och Pig Shad!
Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

CWC Carbon Leader Fastach

CWC Carbon Leader är en fluorocarbontafs som är tillverkad i äkta Japansk Fluorocarbon. Detta är riktigt bra och hållbara tafsar där samtliga komponenter som lekande, fastach beteslås och crimp är i rostfritt stål. Tafsarna har en längd på 50cm och är ett perfekt val till abborrfisket!
Lagernivå:
Från 49,00 kr

CWC Carbon Leader Stay-Lok

CWC Carbon Leader är en fluorocarbontafs som är tillverkad i äkta Japansk Fluorocarbon. Detta är riktigt bra och hållbara tafsar där samtliga komponenter som lekande, beteslås och crimp är i rostfritt stål. Ett perfekt val till gäddfisket!
Lagernivå:
Från 89,00 kr

CWC Pike Sack

CWC Pike Sack är en förvaringssäck för fisk innan det är dags för vägning/fotografering. Tillverkad av mjukt och skonsamt nylontyg som effektivt släpper igenom vatten. Snabbtorkande. Dragkedja upptill - enkelt och smidigt när du ska lägga in och ta ut fisken. Utrustad med bärhandtag och snöre för att kunna knyta fast i lämpligt föremål.
339,00 kr 299,00 kr

CWC Unhooking Mat

CWC Unhooking Mat är en nylon-överdragen avkrokningsmatta. Skonsamt och smidigt för fisken vid avkrokning. Försedd med "överdrag" som både skyddar och hjälper till att hålla fisken kvar på mattan. Avkrokningsmattan fungerar även perfekt för säker transport av fisk tillbaka till vattnet. En måttskala (135cm) på avkrokningsmattan gör det lätt att mäta fiskens längd.
449,00 kr 399,00 kr

CWC Sticker Kit 2 - Catch With Care

Ett A4 ark med "CWC - Catch With Care" stickers i blandade storlekar. Mått ark: 22x30cm.
49,00 kr

CWC Tournament Net Pro Foldable XL

CWC Tournament Net Pro Foldable XL har samma typ av ram som den mycket omtyckta BFT Monster Net XL, nätet är dock lite djupare och har en betydligt hårdare struktur samt större maskor. En perfekt håv för stora laxar och gäddor. Kraftigt (stelare), gummerat håvnät utan knutar, en extra stor ram och extra djupt nät för att kunna landa STORA fiskar!
1.299,00 kr 1.149,00 kr
Visar 6 av 6 produkter