Filtrera
Stäng

Cuda

Cuda är ett Amerikanskt företag som riktar in sig på tillbehör av högsta kvalitet för fiske. I deras stora sortiment hittar man knivar, filéknivar, fisketänger, saxar m.m.

Deras mål är att skapa fisketillbehör som har samma kraft, styrka och uthållighet som en riktigt Barracuda och det har dom verkligen lyckats med! Samtliga av deras produkter har lång livstid och fungerar utmärkt för fiske i både salt- & sötvatten.

Beställ din Cuda kniv för fiske av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Cuda Marine Knife & Hook Sharpener

Cuda Marine Knife & Hook Sharpener är ett tvåsidigt bryne som kommer att säkerställa att dina krokar, knivar m.m. håller sig sylvassa under fisketuren. Detta bryne kommer i en liten och behändig storlek som får plats i fickan. Cuda Marine Knife & Hook Sharpener med en vässare i "fine" på ena sidan och "extra fine" på den andra sidan. Det är även olika färger på bägge sidor, så man lätt kan identifiera vilken styrka på brynet man vill ha. Brynet är även försätt med en skåra för fiskekrokar. Handtagen skyddar de diamantplätterade ytorna, när brynet inte används, vilket ökar livslängden avsevärt. Självklart är detta bryne av helt rostfri konstruktion och går att använda torrt eller tillsammans med vatten. Tillverkad i USA.
599,00 kr 479,00 kr

Cuda Sheath & Lanyard

Cuda Sheath & Lanyard är ett hölster som är tillverkat av extra starkt nylon. Perfekt för att ha t.ex. till sin fisketång. Hölstret har ett fäste för att ha den i ett bälte. Den är även försedd med en lanyard så att tången inte kommer bli villovägar.
139,00 kr 119,00 kr

Cuda Dual Plier

Dual Plier är en premiumtång från amerikanska Cuda, och som är tillverkad aluminium. Denna fisketång går alldeles utmärkt att kroka loss fiskar med, men den har även två stycken avbitare. Den ena avbitaren har tungstensblad och är tänkt att använda för att klippa av olika typer av wire. Den andra avbitaren används för att klippa av fiskelinor, oavsett om det gäller flätlinor, nylon eller fluorocarbon. De gummerade handtagen är väldigt greppvänliga samt att de är halkfria för ökad säkerhet. Cuda Dual Plier levereras tillsammans med ett praktiskt och hållbart hölster som går att fästas i ett skärp.
999,00 kr 899,00 kr

Cuda Fishermans Knife Sheath

Fishermans Knife Sheath är en hård knivslida från Cuda, som passar de flesta knivarna från samma varumärke. Denna knivslida kommer skydda dina knivar och dess blad. Med sin ultralätta konstruktion och det automatiska dräneringssystemet, så minskar risken för korrosion. Det medföljer även ett bältesspänne som går att byta sida på, så man kan ha knivslidan på antingen höger eller vänster sida av kroppen.
79,00 kr 69,00 kr

Cuda Hook Cutter

Cuda Hook Cutter är som namnet skvallrar om en tång som används för att klippa av krokar. En perfekt tång att använda när krokar satt sig dumt i fiskens mun eller om olyckan skulle vara framme och man råkar kroka sig själv. Tack vare att tången har så långt skaft kommer man åt bra även om fisken svalt kroken djupt. Cuda Hook Cutter är tillverkad av Carbon Steel som är korrosionsbeständigt. De gummerade handtagen är väldigt greppvänliga samt att de är halkfria för ökad säkerhet. Vi rekommenderar att du använder skyddsglasögon eller liknande när du biter av krokar.
399,00 kr 349,00 kr

Cuda Titanium Bonded Wire Cutter

Cuda Titanium Bonded Wire Cutter är en avbitare av hög kvalitet som är speciellt framtagen för att klippa av wire samt grov nylon och fluorocarbon. Denna avbitare är tillverkad av Titanium Bonded stål, som är tre gånger hårdare än vanligt stål vilket resulterar i att bladen kommer att hålla sig vassare mycket längre tack vare dess titaniumblandning. De gummerade handtagen är väldigt greppvänliga samt att de är halkfria för ökad säkerhet. Detta är en väldigt bra avbitare som mäter 17cm.
319,00 kr 279,00 kr
Visar 6 av 6 produkter