Filtrera
Stäng

Tyck till om Västkustens havsöringfiske | Sportfiskarna

den 19 mars 2023

havsoring_inlagg
Hjälp oss på Sportfiskarna och svara på enkäten om havsöringfisket på Västkusten. Det tar endast någon minut och du kan vinna en fin fiskeutrustning. Foto: Markus Lundgren.


Vi på Sportfiskarna har skickat ut en enkät till medlemmarna längs Västkusten. Enkäten handlar om havsöringfisket här på västsidan och hanterar frågor om fredningstider, minimimått och uttag. Dina svar är viktiga.


Som medlem i Sportfiskarna har du möjlighet att vara med och påverka beslut som rör din favoritsysselsättning. Den här gången är det havsöringfisket på Västkusten (från Kullens fyr till norska gränsen) som behöver ventileras. Är du havsöringfiskare och vill vara med och tycka till så ta en kik i inkorgen (alt. skräpposten). Du som svarar på frågorna tävlar även om en fräsig havsfiskeutrustning från ABU. Alla svar kommer granskas och användas i kommunikationen med myndigheter, så vi är ytterst tacksamma för allas insatser.

Om du är medlem i Sportfiskarna (då får du exempelvis Sveriges största fisketidning Svenskt Fiske hem i brevlådan) och bor längs Västkusten, men inte har fått enkäten till din mejl så saknar vi sannolikt en korrekt mailadress till dig. Hör då gärna av dig till oss på medlem@sportfiskarna.se.

Tack på förhand!

Skriv en kommentar