Filtrera
Stäng

Shrimp Legs Clear

Shrimp Legs Clear har väldigt starka fibrer som fungerar både som ben, ribbat som kropp eller som spröt. Populär som antenn på räkor såsom Honey Shrimp.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 389800
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: A.Jensen
59,00 kr
39,00 kr
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Nymfskin

Förpackning med sex stycken ark i tunt, starkt och flexibelt silikon som används för att enkelt skapa realistiska kroppar på nymfer, larver och kläckare. Kropparna blir naturligt segmenterade och extremt hållbara. Silikonets många fördelar gör bland annat att du enkelt kan dra i det till önskad tjocklek och genom att successivt släpa på denna anspänning när du lindar det framåt på flugan, skapa en taperad kropp.
109,00 kr 89,00 kr

Fly Company Tubflugeask

En transparent fackindelad ask med förslutningsbara sidor. Klockren ask till havsöringsfisket eller tubflugefisket. När man öppnat asken under sitt fiske så är flugorna skyddade av locket på respektive sida så flugorna blåser inte iväg. Lika genialt som enkelt och effektivt. En gummipacking ser till att hålla asken vattentät.
199,00 kr

Fasantupp mittre stjärtfjäder

Det rätta materialet till Sawyers Pheasant tail nymph. Detta och koppartråd är det enda som behövs för att binda denna klassiker. Används också som stjärt och vingsäck på många andra nymfer och torrflugor.
39,00 kr 29,00 kr