Filtrera
Stäng

Restplats till Beiarn!

den 18 juni 2016
Sista minuten erbjudande! 
Följ med El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! En älv som fortfarande är bevarad och dit turisterna ännu inte hittat, Beiarelva. I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För tredje året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.Älven är laxförande i ca 3,1 mil och bjuder på blandad karaktär. Det finns mängder av underbara pooler som lämpar sig utmärkt för flugfiske. Hela älven är uppdelad i zoner där man köper dagskort. Detta medför att man kan komma åt att få fiska på de "bästa" sträckorna utan att behöva betala en förmögenhet. Vi kommer välja ut ett antal sträckor som vi ska fiska på och sedan lära oss dessa. Eran guide Oskar har fiskat i Beiarn i 8 år och känner väl till området. Tack vare att älven är av så varierad karaktär kan man fiska med flera olika tekniker och olika utrustning. Man hittar alltid ett ställe som passar en då sträckorna är mellan 2 km till 5 km.Att ta sig hit
VI flyger från Oslo till Bodö där vi har två bilar som väntar på oss. Dessa bilar kommer fungera som vårt transportmedel under resans gång. När turen är över körs ni tillbaka till flygplatsen i Bodö. Flyget kan lätt bokas för ca 2500:- i skrivande stund. Vill ni ha hjälp med flygbiljetter löser vi självklart det.

Boende:
Boendet sker i ett stort hus som har tillgång till alla faciliteter. Huset ligger nära samhället Beiarn och är en bra utgångspunkt för fisket.

I priset ingår:
•Transfer till och från flygplats till älven
•Transfer under resans gång
•Fiskekort för 6 och en halv dag
•Boende i 7 nätter
•Guide och chaufför under hela vistelsen
OBS! Endast en plats kvar.
Sista minuten pris: 7000:- (ord pris 9500:-)
Datum: 10/7-17/7 2016