Filtrera
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR
Stäng
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR

Plano Betesask 3449

Denna mindre betesask från Plano passar perfekt för småprylar och mindre wobblers, spinnare och skeddrag. Perfekt för dig som bara vill ha med dig några få utvalda favoritbeten till vattnet! Asken har fem stycken fasta fack. OBS! Beten ingår ej!
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 250043
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Plano
99,00 kr
75,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Mått17x12x3cm
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Mått17x12x3cm
Kunder som köpte denna köpte också

Abu Garcia Max Pro 30

Abu Garcia Max Pro är en haspelrulle som är smidigare men samtidigt kraftfullare än sina andra kamrater i Max-serien. Rullen är utrustad med samma fina egenskaper som några av Abu Garcias främsta rullar, så som: Rocket Line Management och Rocket Spool Lip Design som ger långa precisa kast. Dess lätta vikt gör rullen till en fröjd att använda under långa dagar på vattnet. Max Pro har en silkeslen gång tack vare 6 kullager och 1 rullager. Den maskinbearbetade aluminiumspolen och Everlast-kuggsystemet gör rullen pålitlig och hållbar säsong efter säsong. Här får du helt enkelt en smidig och pålitlig haspelrulle med mycket prestanda till ett väldigt budgetvänligt pris. Just denna storlek är väldigt allround och fungerar utmärkt för blandat fiske i både insjöar som längst våra kuster. Den fungerar även bra för lite lättare gäddfiske.
899,00 kr 499,00 kr

Shimano Norden SP 8ft 7-28g

Shimano Norden är ett fyrdelat haspelspö som ger en smidig transportlängd vilket är perfekt för dig som är ute på fjällvandring eller behöver ett spö som tar liten plats vid förvaring. Kolfiberklingan är framtagen med hjälp av den speciella "Nanosheet-teknologin" vilket resulterar i att spöet får en låg vikt och klingan hålls slimmad. Klingan i sin tur är utrustad med rostfria spöringar av Seaguide XOG "anti-tangle" modell som ger utmärkta kastegenskaper med alla tänkbara lintyper, ett kvalitativt korkhandtag samt ett Fuji TVS rullfäste. Just denna modell av Shimano Norden SP är väldigt allround och fungerar utmärkt för sötvattensfiske efter arter som öring, regnbåge, harr och abborre men även för kustfisket i jakten på havsöring och makrill.
1.999,00 kr 1.279,00 kr